High End Munchen 2016 – Illusonic

Illusonic

We lopen de ruimte van Illusonic binnen om even te kijken naar de nieuwe producten. We lopen de ontwerper tegen het lijf: Christof Faller. Kortom: camera aan en interviewen maar! 

Illusonic is een Zwitsers hifi-merk. Maar wel één met een twist. De basis van de apparaten is software: room correctie software en algoritmes om geluid ‘immersive’ te maken. Het is ook niet zo dat Illusonic leeft van de hardware en de dacs / voorversterkers die het produceert. Het bedrijf maakt vooral algoritmes voor andere audio-merken. We mogen ze niet noemen, maar het zijn er heel wat. De reden dat Illusonic zelf producten ontwikkelt is eenvoudig: je leert ervan en ze vinden het gewoon leuk.

Video interview Christof Faller

Gerelateerde berichten

Kevin Duffy - Sound United

Presentatie Kevin Duffy – CEO Sound United – De Visie

De EDC – European Dealer Conference – begint altijd met een presentatie van de managers van de multinational. Kevin Duffy is de CEO van het bedrijf waar Denon, Marantz, HEOS, Polk, Definitive Technology en Classé onder vallen. Hij gaat langs de tijd van de overname, de huidige status en de toekomstplannen. 

IFA 2013 - Alpha Audio

Video IFA 2013

VIDEO – U hebt de afgelopen twee dagen heel wat foto’s kunnen zien van de IFA. In totaal meer dan 200. Nu hebben we ook video geschoten. En hierbij presenteren we u een impressie van deze gigantische beurs. 

Presentatie en Demo Trinnov – Mutrox – Bowers & Wilkins

We zijn op bezoek geweest bij de heren van Mutrox, Bowers & Wilkins en… Trinnov. Gek? Nee: Mutrox en Bowers & Wilkins werken al een paar jaar nauw samen. Nu is ook Trinnov aangesloten. De reden is simpel: met z’n allen ben je sterker dan alleen. En soms ontstaat er gewoonweg een synergie. Wij zijn […]

Geef een reactie