web analytics

High End Munchen 2016 – Illusonic

Illusonic

We lopen de ruimte van Illusonic binnen om even te kijken naar de nieuwe producten. We lopen de ontwerper tegen het lijf: Christof Faller. Kortom: camera aan en interviewen maar! 

Illusonic is een Zwitsers hifi-merk. Maar wel één met een twist. De basis van de apparaten is software: room correctie software en algoritmes om geluid ‘immersive’ te maken. Het is ook niet zo dat Illusonic leeft van de hardware en de dacs / voorversterkers die het produceert. Het bedrijf maakt vooral algoritmes voor andere audio-merken. We mogen ze niet noemen, maar het zijn er heel wat. De reden dat Illusonic zelf producten ontwikkelt is eenvoudig: je leert ervan en ze vinden het gewoon leuk.

Video interview Christof Faller

Gerelateerde berichten

Alpha Audio's Column

Q’s Column: Drank en Drugs

Quintijn is het helemaal zat. Zijn frustratie zit diep en hij heeft een uitlaatklep nodig… Op Alpha kan en mag hij helemaal los. Zo nu en dan kunt u dus genieten van het gespuwde gal van deze barbaar! Deze keer… Drank en Drugs. 

Art Speak modificatie Tentlabs b-Dac

In de audiowereld geldt – net als bij heel veel zaken – het kan altijd beter. Voor de mensen die niet meteen een nieuw apparaat willen aanschaffen, maar een bestaand apparaat willen verbeteren, is een modificatie erg interessant. In veel gevallen een stuk goedkoper en het kan een apparaat met gemak een heel stuk beter […]

Geef een reactie