High End Munchen 2016 – Hegel Röst

Hegel Rost

Hegel staat natuurlijk ook op High End. En deze keer met een nieuwe, kleine geïntegreerde oplossing: de Röst. Een all-in-one die tevens compatible is met Control4. Zonder meer interessant voor wie zijn huis wil automatiseren…

Hegel Röst

Het is een maffe naam. Tenminste voor Nederlanders. Röst betekent in het Noors echter Stem. En dan valt de naam wel.

Het apparaat beschikt over heel wat aanslutingen: ethernet, usb, spdif (coax en optisch) en analoog. En als extra: controle via een Control4-systeem! Dat vinden we wel erg interessant. Dan even over vermogen: per kanaal in 8 Ohm kan de Röst 75 watt leveren. Belangrijker wellicht: de dempingfactor is 4000. Controle genoeg dus.

De prijs: 2500 euro.

Video Hegel Röst

Gerelateerde berichten

Bowers Soundtasting

Bowers & Wilkins Soundtasting

Een uitnodiging voor een soundtasting. Soundtasting? Dus je gaat naar een prachtige stereoset luisteren. Naar bijvoorbeeld rustgevende klanken van de golven van de zee, terwijl er ondertussen iemand een emmer zeewater in je gezicht gooit. Zodat je al proestend de zoute zilte zee proeft.

De IFA in een notendop

Wat heeft de IFA 2010 ? 50e editie ? voor indruk achtergelaten? Nou, heel simpel: 3D, 3D en nog eens 3D…

Vegas 's nachts

Fotoverslag CES High End 2012

We hebben al wat nieuws verwerkt op Alpha Audio. Nu is het tijd voor een fotoverslag van de CES 2012. Want wat zijn er prachtige spullen te zien! Kijk en geniet!

Geef een reactie