web analytics

High End Munchen 2016 – Electrocompaniet

Het leukste op een show is nieuwe dingen tegen komen. Verrast worden. En dat heeft Electrocompaniet wel gedaan! Ineens staat er een multiroom audio systeem. En een behoorlijk complete lijn, want het is vanaf het begin modulair opgezet, zodat de module in alle systemen verwerkt kan worden. Van instap all-in-one-speakers tot high-end versies. 

We hebben een korte demo gehad van het nieuwe systeem en zijn oprecht stomverbaasd over de kwaliteit. Drie redacteuren met kippenvel. De weergave van de alles-in-één speaker – in de demo draaide het in stereo-modus – is zeer open, luchtig en korrelloos. Zeer geschikt voor werkkamers, of zithoeken.

Het grote systeem had meer body – uiteraard – maar was gewoonweg te groot voor de ruimte. Het laag kwam niet weg. De losse streamer willen we dus graag nog even testen.

Gerelateerde berichten

High End Munchen 2018 – Auralic

Natuurlijk stappen we de ruimte van Auralic binnen op de high-end munchen 2018. Daar zien we een paar nieuwe producten staan. Denk aan de clock voor de G2-serie. En de eerste componenten van de G1-serie. We praten met Xuanqian Wang; CEO van Auralic. 

4 reacties

Geef een reactie