web analytics

High End Munchen 2016 – Dynaudio

Dynaudio Contour 2016

Dynaudio heeft geen introductie nodig. Er gebeurt wat in de markt als één van de grootste luidsprekerfabrikanten een nieuw model introduceert. En zeker als het om de ‘beroemde’ Contour-serie gaat. Na jááááren wachten is hij er dan! Wij gaan kijken uitvogelen wat er nieuw is. 

Na een interviewtje met één van de product-managers zijn we erachter dat er eigenlijk niets gelijk is gebleven. Nou ja: het materiaal van de conussen is gelijk. Maar verder is zo’n beetje alles nieuw. Kast, front, spyders, voice-coils, filters… alles is anders. Toch is de signatuur nog steeds Dynaudio. Gelukkig.

Sound

Wat ons opvalt als we even luisteren, is de toename in snelheid en losheid. Voorheen kon Dynaudio nog wel wat stroef en droog overkomen. Dat is wel verdwenen als we het zo inschatten. Een conclusie kunnen we natuurlijk niet trekken na 5 minuten op een show. Wordt vervolgt!

Video Dynaudio Contour

Gerelateerde berichten

rasberry pi xbmc

Video Xbmc op Rasberry Pi

VIDEO – We vinden het altijd leuk om wat te experimenteren. Zeker als het aankomt op streaming-systemen. De Rasberry Pi is een ongelooflijk goedkoop ARM-computertje dat slechts 2,5 watt gebruikt. Toch is het het team van Xbmc gelukt om daar een versie voor te ontwikkelen die alles kan wat een normale htpc ook kan. Wij […]

Alpha Audio's Column

Q’s Column: Beliebers

Quintijn is het helemaal zat. Zijn frustratie zit diep en hij heeft een uitlaatklep nodig… Op Alpha kan en mag hij helemaal los. Zo nu en dan kunt u dus genieten van het gespuwde gal van deze barbaar! Deze keer… Justin Bieber

2 reacties

Geef een reactie