web analytics

High End Munchen 2016 – Concrete Audio

Concrete Audio

We zien op de stand van Concrete Audio de nieuwe subwoofer (S1) die bij de platte speakers (F1) hoort. Net als de F1 is de subwoofer draadloos. Op een netsnoer na natuurlijk. Plaatsing is volgens Concrete niet lastig.

De platte speaker hebben we al eerder op ISE en op High End 2015 gezien. De F1 is een prima luidspreker voor aan de muur. Het klinkt precies en ruimtelijk. Maar het miste echt ‘low end’. Dat is nu dus opgelost met de S1 draadloze subwoofer. Een betonnen kast met daarin vier woofers. We horen nu echt een veel completer plaatje met meer punch en druk. Eigenlijk kan je niet zonder deze subwoofer spelen naar onze mening. De gehele set moet 12.000 euro gaan kosten.

Hout

De F1 is nu ook in een erg fraai houtvineer te krijgen. Mensen die dus een strakke oplossing zoeken, maar geen beton aan de muur willen hangen, kunnen kiezen voor een versie met hout-afwerking. Meerprijs is 500 euro per speaker.

Interview Frank Nebel – Concrete Audio

Gerelateerde berichten

Opinie: Audio Advies

Een laatste blog om het jaar mee af te sluiten. Ik heb helaas niet zoveel kunnen bloggen als dat ik had gewild. Daartegen over staat wel een druk leven. Een baan, een uit de hand gelopen audiohobby )is ondertussen ook een baan, een gezin en een studie.  Ik blijf met veel plezier audioapparatuur testen. Ik […]

Geef een reactie