High End Munchen 2016 – Audio Technica

Audio Technica

Audio Technica heeft op de High End wat nieuwe hoofdtelefoons getoond. Denk aan de SR5 en de SR5-BT. Een model met bluetooth. Handig voor wie draadloos wil genieten van goede muziek. Wat voor ons ook leuk is, is de versterker die er staat: niet nieuw, maar wij kenden deze nog niet! 

Audio Technica kennen we van modellen uit de pro-wereld. Degelijke hoofdtelefoons met een degelijke prijs. Nu laat het merk ook wat consumenten-modellen zien. We lopen ze even langs voor u!

Video Audio Technica

Gerelateerde berichten

Meten

Meten is weten?

OPINIE – Je hoort het overal: meten is weten! Het is niet meetbaar, dus niet hoorbaar. Ik meet geen verschil, dus er is geen hoorbaar verschil. Onzin! Metingen vertellen maar een deel van het audioverhaal. De oren de rest. 

Bowers Soundtasting

Bowers & Wilkins Soundtasting

Een uitnodiging voor een soundtasting. Soundtasting? Dus je gaat naar een prachtige stereoset luisteren. Naar bijvoorbeeld rustgevende klanken van de golven van de zee, terwijl er ondertussen iemand een emmer zeewater in je gezicht gooit. Zodat je al proestend de zoute zilte zee proeft.

Vegas CES 2012

CES High End deel 1

We hebben vandaag op de CES een vloertje in het Venetian kunnen afronden. Wat een gigantische beurs is dit toch en wat valt er veel te zien! We pakken de hoofdpunten even samen.

Geef een reactie