web analytics

G’s G Spot – Nightsongs

In deze rubriek leest u alles over de muzikale avonturen van auteur Geoffrey (G). Als hij eens niet met zijn hoofd tussen twee speakers zit kan je hem vinden in de sofa met een goed boek. Hij is graag op de hoogte van de nieuwste hifi-ontwikkelingen en speurt het internet op zoek naar leuk spul om te testen. 

We houden wel van wat rustiger werk en naast de nieuwe van Mariecke Borger houden we momenteel enorm van “Nightsongs” van Yael Naim. Deze Frans/Israëlische zangeres breekt helemaal door met dit sterk album vol persoonlijke ontboezemingen. Het begint al met het eerste nummer ‘Daddy’ waarin ze verkrampt aan haar vader vertelt dat ze toch zo haar best doet om iets van haar leven te maken. ‘How will I know’ heeft andere katjes te geselen. Hierin gaat het over een vervlogen liefde waar de pijn dan wel grotendeels verdwenen is maar het hunkeren blijft. Naim wisselt de Engels taal briljant af met Franse flarden en neemt je mee op een persoonlijke reis tot in het diepste van haar gedachten. Dit is muziek voor ‘s avonds laat wanneer onze dagelijkse beslommeringen futiel lijken in het schijnsel van het zwakke maanlicht. 

Gerelateerde berichten

NAIM Audio

Interview Charlie Henderson – NAIM Audio

We waren onlangs bij NAIM Audio op bezoek. Daar hebben we natuurlijk een prachtige tour door de fabriek gekregen. (Die video is binnenkort te zien op Alpha Audio). We hebben ook een interessant gesprek met de nieuwe Managing Director – Charlie Henderson – gehad. Dat hebben we ook even op camera vastgelegd. 

Verslag AZ Show 2015

Natuurlijk is ook dit jaar de AZ Show weer van de partij geweest. En ook dit jaar weer met geweldige merken en prachtige opstellingen. Denk aan Pass Labs, Primare, Devialet, Russel K, Sennheiser of bijvoorbeeld Modwright. Kortom: een must-see voor de liefhebbers. Alpha Audio is met de camera over de beurs gevlogen. Dus mocht u […]

2 reacties

Geef een reactie