web analytics

Fotoverslag AZ Show 2012

Buizenversterker load meter

Het was weer feest in het AZ Stadion. Tenminste: voor de hifi-fans. Studio Alkmaar heeft weer een hifi-show gehouden in het voetbalstadion in Alkmaar. Twee verdiepingen vol met prachtige apparatuur van alle hifi- en high-end merken. Denk aan Spectral, Pass Labs, Cyrus, Guru, Tentlabs, Mansberg, MBL, ga zo maar door. Wij hebben uiteraard foto’s gemaakt. Klik uw weg er maar doorheen!

Gerelateerde berichten

Geluiddichte box alpha audio

Project: geluidsdichte doos

We proberen bij Alpha Audio altijd reviews te verbeteren. Ofwel door aparte dingen te kiezen voor een test, ofwel nieuwe segmenten aan te boren, of natuurlijk de test zelf te verbeteren. Bijvoorbeeld door metingen toe te voegen. Dat doen we al vrij regelmatig bij koptelefoons. We zijn echter van mening dat de testmethode beter kan. […]

Self Destruct

Nee: geen vrolijk stukje. Dat verraadt de titel al. En het is maar de vraag hoeveel lezers hierin geïnteresseerd zijn. Maar aangezien er ook genoeg mensen uit de industrie Alpha Audio lezen, hoop ik dat ik met dit stukje uit de ziel wat inzicht kan bieden. In een opinie-stuk mag alles, nietwaar?

Geef een reactie