web analytics

Fabrieksbezoek Focal – Frankrijk

Focal Factory - Woodwork

Eindoordeel

Focal heeft ons een positief gevoel gegeven. De indruk die ze achterlaten, is dat ze hun product bloedserieus nemen. En hoewel dat logisch lijkt, is het helaas anno nu niet zo voor de hand liggend meer. In veel gevallen gaat het om geld verdienen…Niets mis mee, maar het moet niet ten koste gaan van kwaliteit. Wij hebben gelukkig kunnen zien dat ze niet beknibbelen. Het houtwerk is prachtig, de units krijgen de aandacht die ze nodig hebben en ook de uitlevering gaat niet zonder een final check. Kortom: als u een Focal in huis haalt, weet u vanaf nu wat er allemaal nodig is… en dat het met liefde gemaakt is.

Video Factory Visit Focal

 

Gerelateerde berichten

Bowers-Wilkins-Logo

Fabrieksbezoek Bowers & Wilkins – Deel 1

Eindoordeel InhoudEr zijn behoorlijk wat merken met ?Heritage? in de hifi. Merken met decennia geschiedenis. Bowers & Wilkins is één van die merken. Opgericht door John Bowers  in in 1966 heeft het merk een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd. Wij zijn uitgenodigd om een kijkje te nemen in de gemoderniseerde fabriek. Een plek waar B&W alle 800-serie […]

Spaltart

High End Munchen 2016 – Spaltart

Eindoordeel InhoudSoms – op beurzen wat vaker – loop je tegen heel gekke dingen aan. Zoals dit: de Spaltart speaker. Mooie filosofie op zich, maar we vragen ons wel een beetje af of het ook echt werkt. 

Geef een reactie