web analytics

Event Rhapsody 30 jaar – Wisseloord en meer!

Rhapsody Audio is op 21 april 1988 opgericht. Juist: 30 jaar geleden richt Harry van Dalen de high-end winkel op. Nu is het een begrip in de industrie. Pure focus op beleving. Of zoals Harry het ook zegt: emotie en verbinding. We willen natuurlijk Harry ook graag de hand schudden en u laten zien hoe Wisseloord eruit ziet met al die high-end apparatuur… Maar… we geven aan het einde ook een iets andere, persoonlijke draai aan de video…

Wie op zoek is naar high-end audio, kan niet om Rhapsody heen. Het is één van die winkels die nog écht weet waar ze het over hebben als het aan komt op matching en tuning. Met als kern muziek beleven. En dat dit gewaardeerd wordt, is wel duidelijk als we op een bloedmooie zondag naar Wisseloord rijden. Het is gewoon volle bak. En dat met een heerlijk zonnetje aan de hemel.

Bijzonder

Bijzonder aan het event – behalve dat het een jubileum-viering is – is dat we nu sets in een échte studio kunnen horen. Studio’s met een heerlijke akoestiek. En ja: dat is hoorbaar. Natuurlijk zijn de ruimtes niet perfect afgestemd op deze apparatuur, maar het is zonder meer beter dan een gewone woonkamer of winkel.

En horen we sets van bijvoorbeeld: More Music (Moon, dCS, Golden Ear), Elac (Met Pass Labs en dCS), NAIM (met TAD), Audio Research, McIntosh met Sonus Faber, Audioquest met McIntosh en MOON en niet te vergeten werk van STS en Harry’s systeem met Magico en Soulution. U leest het: niet de minste systemen die daar voorbij komen.

Wat is het mooiste of beste systeem? Dat is geheel smaak. Alles speelde daar gewoon op topniveau. Punt…

Video Rhapsody Audio 30 jaar

Foto’s Rhapsody Audio 30 jaar

Gerelateerde berichten

Audiodinamica

High End Munchen 2018 – Audiodinamica

Op de High End zijn de startende partijen te vinden bij de sectie “Newcomer”. Wij praten daar met een Italiaanse partij: Audiodinamica. Ze hebben – zoals het de Italianen betaamt – stijlvolle doosjes… High End Audio mag best leuk ogen, volgens het duo. En geef ze eens ongelijk! 

Buizenversterker load meter

Fotoverslag AZ Show 2012

Het was weer feest in het AZ Stadion. Tenminste: voor de hifi-fans. Studio Alkmaar heeft weer een hifi-show gehouden in het voetbalstadion in Alkmaar. Twee verdiepingen vol met prachtige apparatuur van alle hifi- en high-end merken. Denk aan Spectral, Pass Labs, Cyrus, Guru, Tentlabs, Mansberg, MBL, ga zo maar door. Wij hebben uiteraard foto’s gemaakt. […]

1 reactie

Geef een reactie