web analytics

Demo Wilson Audio Maxx 3

Chattelin Audio gaf op 17 en 18 maart een demo van de waanzinnige Wilson Audio Maxx 3. Het ‘kleine’ broertje van de Alexandria. Nu is klein in dit geval een beetje misleidend, want de Maxx 3 is zeker niet klein… en zijn sound ook niet.

Wilson Audio Maxx 3 set-up kamer
Groot, indrukwekkend, schoon, eerlijk en compleet… Helaas ook alleen voor de ‘lucky few’ door een prijskaartje van 80.000 euro per paar.

Het doel van de Wilson Audio Maxx 3 is een live-gevoel te creëren bij het reproduceren van muziek. En dat is zonder meer gelukt bij de demo van Chattelin. De beeldvorming is groots, indrukwekkend en gewoonweg écht. De Maxx 3 is een set die niet kleurt, bijzonder schoon presenteert en heel compleet over komt.

Peter Mc Grath heeft na Peter Chattelin de Maxx 3 gevoed met muziek. Diverse stukken muziek zijn langsgekomen: klassiek, jazz, elektronisch en helaas ook wat gepingel waar wij helemaal niets mee kunnen. Gelukkig waren het maar twee nummers in ruim anderhalf uur demo. Kortom: het gros van de tijd hebben we zitten genieten.

Waar we na bijna twee uur achter zijn gekomen, is dat de Maxx 3 een allrounder is van uniek niveau. Het doet alle genres eer aan en presenteert gewoonweg zo groots en echt dat een tripje naar de concertzaal bijna altijd zal tegenvallen, omdat het thuis (mits de rest van de set op niveau is) beter klinkt. Nu is bijna 80.000 euro per paar een astronomisch bedrag, maar de prestaties van deze luidsprekers zijn ook op een heel ander level dan menig liefhebber ooit zal bereiken.

Bekijk hieronder de video:

Foto’s:

Download hier Brochure Wilson Audio Maxx 3

Gerelateerde berichten

Fotoverslag bezoek Reis Audio

We zijn kortgeleden op bezoek geweest bij Reis Audio: de officiële importeur van Geithain en sinds kort ook La Rosita. Geithain hebben we al eerder kennis mee gemaakt (hier de review), maar La Rosita nog niet. Sterker nog: we kende het merk helemaal niet. Reden genoeg om even af te reizen naar Amstelveen!

Demo Dirac Live Unique Music

Verslag Demo Dirac Live Unique Music

We zijn vandaag op pad geweest om te luisteren naar de resultaten die Unique Music boekt met de nieuwe Dirac Live software. Software die wij al eerder hebben getest. Maar dat maakt ons alleen maar extra nieuwsgierig naar wat andere gebruikers voor resultaten boeken!

2 reacties

Geef een reactie