web analytics

De bouw van onze Custom Install testwand – deel 2

Afronding testwand custom install

Het is zover! De Optoma-beamer hangt, het projectiescherm is gemonteerd, de DALI Phantoms zitten in de muur en het vloerkleedje ligt… Tijd om u bij te praten! 

Het is zover: we kunnen aan de slag. Onzes testwand voor custom install luidsprekers is klaar. De projector hangt, het scherm hangt. De akoestiek is onder controle én de referentieset staat (grotendeels). We lopen met u deze afrondende fase even langs. Een fase waarbij Klankbart even is ingesprongen om ons te helpen met de installatie van de Optoma 4K Laser-beamer. En de installatie en montage van het Adeo projectiescherm. Hartelijk dank Bart!

Ook zijn onze (vermoedelijke… we moeten nog even testen) referentie in-wall speakers binnen: de DALI Phantom 280. Poe… groot is een understatement. Deze ‘big boys’ wegen tegen de 40KG elk en zijn de grootste in-wall speakers die wij kennen (voor de consumentenmarkt dan…). Deze hebben we net geïnstalleerd. Kortom: tijd voor een update-video!

Video bouw Custom Install testwand – Deel 2

Gerelateerde berichten

Headphone Heaven 2017

Verslag Headphone Heaven 2017

Dit jaar was de tweede editie van de Headphone Heaven. En als officiële mediapartner mag je dat natuurlijk niet missen! Wij pakken de camera’s in en racen naar het WTC in Rotterdam. Een prachtige locatie die past bij de high-end snoepjes die partijen als Sennheiser, Mytek, Shure, Sbooster en bijvoorbeeld Opus hebben uitgestald. 

DALI Callisto

High End Munchen 2018 – DALI

Op de stand van DALI zien we niet echt iets nieuws. Het is vooral Callisto wat daar de klok slaat. Logisch: het is voor veel landen nog een nieuw product. En het is een product waar ze het komende jaar mee willen ‘knallen’. 

1 reactie

  1. Echt 5 sterren, maar ja indien je de euries hebt, mag je dit in de huiskamer plaatsen. Dit vraagt echt ruimte, maar een ding staat vast. Met zo’n installatie, ben je van een verslaafdheid af. De iPad of iPhone pak je alleen, om een andere film op te zoeken. :-)

Geef een reactie