web analytics

De bouw van onze Custom Install testwand – deel 2

Afronding testwand custom install

Het is zover! De Optoma-beamer hangt, het projectiescherm is gemonteerd, de DALI Phantoms zitten in de muur en het vloerkleedje ligt… Tijd om u bij te praten! 

Het is zover: we kunnen aan de slag. Onzes testwand voor custom install luidsprekers is klaar. De projector hangt, het scherm hangt. De akoestiek is onder controle én de referentieset staat (grotendeels). We lopen met u deze afrondende fase even langs. Een fase waarbij Klankbart even is ingesprongen om ons te helpen met de installatie van de Optoma 4K Laser-beamer. En de installatie en montage van het Adeo projectiescherm. Hartelijk dank Bart!

Ook zijn onze (vermoedelijke… we moeten nog even testen) referentie in-wall speakers binnen: de DALI Phantom 280. Poe… groot is een understatement. Deze ‘big boys’ wegen tegen de 40KG elk en zijn de grootste in-wall speakers die wij kennen (voor de consumentenmarkt dan…). Deze hebben we net geïnstalleerd. Kortom: tijd voor een update-video!

Video bouw Custom Install testwand – Deel 2

Gerelateerde berichten

Op bezoek bij MoSCoW

VIDEO ? Alpha Audio is weer bij MoSCoW (van Sander van der Heijde) aan tafel geweest om te praten over hifi. Hartstikke gezellig én leerzaam om met een andere liefhebber praten over hifi en gadgets. Dat doen we dus graag! Bekijk hieronder de video. 

Paradigm-Fabriek-Canada-Toronto

Video – Interview Greg Salt: VP Operations Paradigm

Afgelopen week zijn we bij Paradigm geweest om de producten beter te leren kennen én de fabriek te bekijken. Ontzettend interessant natuurlijk. Zeker omdat Paradigm nagenoeg alles zelf in Canada ontwerpt en maakt. Wij hebben ook even kunnen praten met Greg Salt: de VP Operations. Dit gesprek hebben we vastgelegd op camera, zodat u ook […]

1 reactie

  1. Echt 5 sterren, maar ja indien je de euries hebt, mag je dit in de huiskamer plaatsen. Dit vraagt echt ruimte, maar een ding staat vast. Met zo’n installatie, ben je van een verslaafdheid af. De iPad of iPhone pak je alleen, om een andere film op te zoeken. :-)

Geef een reactie