web analytics

De bouw van onze Custom Install testwand – deel 2

Afronding testwand custom install

Het is zover! De Optoma-beamer hangt, het projectiescherm is gemonteerd, de DALI Phantoms zitten in de muur en het vloerkleedje ligt… Tijd om u bij te praten! 

Het is zover: we kunnen aan de slag. Onzes testwand voor custom install luidsprekers is klaar. De projector hangt, het scherm hangt. De akoestiek is onder controle én de referentieset staat (grotendeels). We lopen met u deze afrondende fase even langs. Een fase waarbij Klankbart even is ingesprongen om ons te helpen met de installatie van de Optoma 4K Laser-beamer. En de installatie en montage van het Adeo projectiescherm. Hartelijk dank Bart!

Ook zijn onze (vermoedelijke… we moeten nog even testen) referentie in-wall speakers binnen: de DALI Phantom 280. Poe… groot is een understatement. Deze ‘big boys’ wegen tegen de 40KG elk en zijn de grootste in-wall speakers die wij kennen (voor de consumentenmarkt dan…). Deze hebben we net geïnstalleerd. Kortom: tijd voor een update-video!

Video bouw Custom Install testwand – Deel 2

Gerelateerde berichten

High End Munchen 2018 – Auralic

Natuurlijk stappen we de ruimte van Auralic binnen op de high-end munchen 2018. Daar zien we een paar nieuwe producten staan. Denk aan de clock voor de G2-serie. En de eerste componenten van de G1-serie. We praten met Xuanqian Wang; CEO van Auralic. 

hegel-bent-holter-sound-engine-hegel

Video Bent Holter – Hegel Sound Engine

Bent Holter heeft tijdens ons bezoek alles uitgelegd over de Hegel Sound Engine. Een analoog chipje dat vervorming drastisch kan drukken. Wij hebben zijn presentatie helemaal vastgelegd op video. Het is even een zit, maar gelooft u ons maar: het is interessante kost!

1 reactie

  1. Echt 5 sterren, maar ja indien je de euries hebt, mag je dit in de huiskamer plaatsen. Dit vraagt echt ruimte, maar een ding staat vast. Met zo’n installatie, ben je van een verslaafdheid af. De iPad of iPhone pak je alleen, om een andere film op te zoeken. :-)

Geef een reactie