web analytics

Bassocontinuo – Xfi 2017

Op de Xfi was van alles te zien. Ook heel mooi meubels voor exotische apparatuur. In de kamer van More Music zien we Bassocontinuo. Een high-end Italiaans meubelmerk. Wij trekken Lorenzo voor de camera om het een en ander toe te lichten.

We interviewen Lorenzo van Bassocontinuo. Wat is er bijzonder aan het merk? Voor wie zijn de exotische creaties uit Italië het bedoeld?

Video Bassocontino – Xfi 2017

Gerelateerde berichten

IXION Fabrieksbezoek

Verslag fabrieksbezoek IXION

Noemt u eens een bekende merknaam uit Noorwegen? Auto’s? Volvo en Saab komen uit Zweden. Datzelfde geldt voor H&M en IKEA.. Voor audio is Denemarken de Scandinavische bakermat met klinkende namen als B&O, Dali, Densen en Lyngdorf. We komen na enig zoeken bij merken uit als Helly Hansen of Napapijri (outdoorkleding)

High-End-Swiss-2015

Merging Technologies

Claude Cellier richtte Merging Technologies in 1990 op nadat hij 10 jaar bij Nagra-Kudelski had gewerkt aan professionele opname-apparaten. Merging is actief in de pro-audio en staat aan de basis van de ontwikkeling van DSD. In samenwerking met Philips. Daarbij ontwikkelde het zelf DXD (Digital eXtreme Definition). Een formaat dat op 352.8kHz/24bit werkt en waarmee het […]

Geef een reactie