Bassocontinuo – Xfi 2017

Op de Xfi was van alles te zien. Ook heel mooi meubels voor exotische apparatuur. In de kamer van More Music zien we Bassocontinuo. Een high-end Italiaans meubelmerk. Wij trekken Lorenzo voor de camera om het een en ander toe te lichten.

We interviewen Lorenzo van Bassocontinuo. Wat is er bijzonder aan het merk? Voor wie zijn de exotische creaties uit Italië het bedoeld?

Video Bassocontino – Xfi 2017

Gerelateerde berichten

Isotek-opstelling Acuphase

Isotek Presentatie

De nut en noodzaak van stroombehandeling bij audio is een controversieel thema. Hoongelach en schampere opmerkingen vallen de audioliefhebber ten deel wanneer de overbemeten stroomkabels en stoeptegelzware stekkerblokken voorzien van stervormige bekabeling ter sprake komen. “Stroom is toch stroom? Welke **** geeft zoveel geld uit aan een elektriciteitskabel. Dat hoort toch niemand?” Ook de audio-detaillist […]

Bezoek Dion Audio

Bezoek Dion Audio

We hebben kortgeleden de Dion Audio DAC32 getest. Een mooi apparaat. Na deze test zijn we wel benieuwd naar de rest van het productgamma van Dion Audio. We rijden naar Arnhem om eens een kijkje in de keuken van Miquel Blaauw te nemen!

Alaudo - Alauda

Van Duppen op bezoek – Alaudo Alauda on-wall luidspreker

Het is altijd mooi om te zien dat fabrikanten die je in je ‘jeugd’ al hebt leren kennen, nog steeds actief zijn. Zo kent redacteur in kwestie Dennis van Duppen ongeveer 15 jaar. Sterker nog: het was onderdeel van de scriptie journalistiek. En dat interview heeft nogal wat wenkbrauwen doen fronsen. Wie schrijft er nu […]

Geef een reactie