Audiovector – Xfi 2017

Op Xfi hebben we heel wat leuke producten gezien én ontdekt. Audiovector draaide met de nieuwe QR3: de vloerstaander in de nieuwe, passieve QR-serie. 

Audiovector toont op de Xfi 2017 de nieuwe QR-series, waarbij ze de vloerstaander laten horen: de QR3. De QR-series is heel compleet met een vloerstaander, bookshelf, surround-speakers, center én een subwoofer. In de video lopen we de line-up langs én noemen we de prijzen.

Video Audiovector QR-series

14 reacties

   1. Hallo Referens,

    Nee, ik twijfel nog steeds. Niet dat het werkt maar hoe het dan komt te staan. Heb het bedrijf gecontacteerd en zou moeten lukken met de gewone aperta. Maar met de kids staat de boel dan wel heel onstabiel dus ik denk dat ik het voorlopig laat. Blijft wel ergens knagen.

    Ben nu aan het sparen voor een mooie geïntegreerde versterker dus daar ga ik nu rustig voor. Denk jij eraan om ze aan te schaffen misschien?

    Ben eigenlijk heel tevreden met de speakers. Ze zijn elke euro waard. Ze kunnen waarschijnlijk nog iets beter met een krachtiger versterker en de aperta’s. Maar ik geleerd tevreden te zijn met wat ik heb. De eerste jaren in deze hobby wisselde ik bijna om de maand van spul maar dat heeft geen zin.

    Ik heb de scherpte weggekregen uit mijn geluid en nu geniet ik elke dag van elke plaat die ik opzet. Dat vind ik heel belangrijk. Op x-fi bijvoorbeeld klonken veel speakers bijzonder scherp. Dan zeiden ze: ligt aan de ruimte. Maar daar gaat het juist over. Ik heb ook geen perfecte ruimte.

    Dus ik zocht een speaker die in een echte, onperfecte woonkamer niet scherp klinkt. En gemakkelijk te plaatsen is. Dicht bij de achterwand. Nou die vind je dus bijna niet. Dat weet ik ondertussen al.

    Maar deze zijn, door die filter ook, heel goed om die scherpte te beperken. En toch sprankelt het door de amt tweeter en klinken de stemmen rustig en neutraal. Draai je de kraan open dan geven ze geen krimp. Niets. En het laag vind ik ook heel goed gedaan dus voor het geld bestaat er voor mij niets beter. En ze zien er in het zwart ook nog eens fantastisch uit! Misschien is het voor jou wel tijd voor een upgrade:)

    Ben ook erg benieuwd wat Jaap er van vindt! Bedankt voor je vraag en tot later.

    Groeten

    Geoffrey

    1. Hoi Geoffrey,

     Bedankt voor je heldere antwoord. Audiovector maakt mooie speakers; ik ben er ook nog altijd zeer content mee.
     Ik heb inderdaad overwogen om ze op IsoAcoustics te zetten, maar ik heb hetzelfde als jij: volgens mij ziet het er niet uit, ze komen dan een stuk hoger te staan.

      1. Het gaat inderdaad aardig wat geld kosten ja.
       Je zou van die gebogen stalen staven moeten hebben waardoor je geen hoogteverschil hebt.
       Upgraden van de boxen is niet aan de orde hoor, ik ben nog altijd tevreden. Jij hebt dus pianolak zwart; dat is mooi! Ik heb ze in het wit.

Geef een antwoord