web analytics

AND Benelux toont nieuwe BlueSound en DALI Opticon

NAD Dutch Dealer Days - DALI Opticon - Bluesound

 

 

Gerelateerde berichten

Kodi 14

Preview Kodi 14 – Xbmc 14

Onlangs is de Alpha-4 versie van het nieuwe Xbmc uitgekomen: Kodi 14. Kodi wordt de nieuwe naam van Xbmc: Xbox Media Center. De reden is dat de naam Xbmc niet echt meer op gaat. Het is te anders dan de eerste lancering. En met een Xbox heeft de software eigenlijk niets meer te maken. Kortom: […]

Synology Event 2014

Synology toont DSM 5.1

We zijn vandaag aanwezig geweest bij het Synology Event van 2014. Een mooi evenement rondom met name Synology DSM 5.1: het besturingssysteem van de NAS-producten van de fabrikant. What’s new? Nou… met name meer deelopties en wat verfijningen in DS Audio, DS Video en DS Photo. En niet te vergeten: Cloudstation. 

8 reacties

  1. Mbt Bluesound: De overgang van het DDFA/Zetex principe naar Hypex modules (waar je als ik mij niet vergis toch een D/A omzetting bij nodig hebt) verbaast mij. Kun je hier meer over vertellen? Het vermogen van de DDFA/Zetex chip aanpak kan ook vergroot worden, zoals bijvoorbeeld in de NAD 390DD. Zeer benieuwd naar je reactie. Ik heb sinds kort een bluesound powernode 1 en ben echt verbaasd over de geluidskwaliteit op mijn Focal 1028 BE set. Verslaat met gemaak mijn dure stereo versterker met dubbel mono opbouw…. De powernode klinkt zo zuiver en schoon, er is echt meer detail te horen. Ongelofelijk voor zo’n kleine en betaalbare oplossing. OK, disco sterkte haal je er waarschijnlijk niet mee, maar ik draai meestal maar op 1/3 tot 1/2 van het totale volume en dat is mij meer dan zat.

Geef een reactie