web analytics

AND Benelux toont nieuwe BlueSound en DALI Opticon

NAD Dutch Dealer Days - DALI Opticon - Bluesound

 

 

Gerelateerde berichten

Maserati Bowers Wilkins

Fotoimpressie Bowers Wilkins en Maserati

Om u een beetje nieuwsgierig te maken naar ons verslag van het Bowers & Wilkins systeem in de nieuwe Maserati Quattroporte, zetten we alvast wat foto’s voor u klaar! Uiteraard kunt u heel snel ons complete verhaal over dit nieuwe systeem in de luxe Grand Tourer leze.

Update van de Alpha Audio htpc

De htpc is bij Alpha Audio inmiddels uitgegroeid tot het centrum van de hifi-set. Dat klinkt wellicht barbaars in de oren van sommige audiofielen, maar na enkele combinaties te hebben gemaakt met geluidskaarten en usb-dacs hebben we nu een digitaal wondertje geschept. Echter: het kan altijd beter. Vandaar dat we even een update hebben gemaakt. 

8 reacties

  1. Mbt Bluesound: De overgang van het DDFA/Zetex principe naar Hypex modules (waar je als ik mij niet vergis toch een D/A omzetting bij nodig hebt) verbaast mij. Kun je hier meer over vertellen? Het vermogen van de DDFA/Zetex chip aanpak kan ook vergroot worden, zoals bijvoorbeeld in de NAD 390DD. Zeer benieuwd naar je reactie. Ik heb sinds kort een bluesound powernode 1 en ben echt verbaasd over de geluidskwaliteit op mijn Focal 1028 BE set. Verslaat met gemaak mijn dure stereo versterker met dubbel mono opbouw…. De powernode klinkt zo zuiver en schoon, er is echt meer detail te horen. Ongelofelijk voor zo’n kleine en betaalbare oplossing. OK, disco sterkte haal je er waarschijnlijk niet mee, maar ik draai meestal maar op 1/3 tot 1/2 van het totale volume en dat is mij meer dan zat.

Geef een reactie