Alpha Vaderdag tips!

Quintijn Bulterman

Er zijn weinig accessoires, die relatief goedkoop zijn en echt bijdragen aan een beter geluid. De jitterbug is niet echt een accessoire, eerder een tweak. Want er is direct een verbetering waarneembaar. Wat de Jitterbug precies is, kunt u hier terug lezen.

Filteren!

Wat doet het? Het zorgt voor een stukje filtering op de usb lijn/poort.  Denk bijvoorbeeld aan ruis en Noise.  Ook is er meetbaar een vermindering van jitter en packet errors.

In de audiowereld gaan we steeds meer richting de streaming en daarbij het gebruik van usb. Deze tweak kan overal in de keten worden gebruikt. In de DAC, NAS, pc, harde schijven, mobiele audio en streamer, kortom alles met een usb aansluiting.

El cheapo

Het mooiste van allemaal is dat het ook een zacht prijsje heeft van 50 euro. Dus in plaats van een jaarvoorraad aan sokken of weer een tweedehands scheerapparaat, is de AudioQuest Jitterbug een goed vaderdag cadeau.

Zeker voor de vaders die van goede muziek houden.

Gerelateerde berichten

DALI

Foto’s fabrieksbezoek DALI

We hebben natuurlijk veel foto’s gemaakt tijdens ons bezoek aan de fabriek van DALI. Bij deze een foto-overzicht, zodat ook u even kunt gluren achter de schermen! Wilt u het verslag lezen en de video bekijken? Kijk dan hier. 

High End Munchen 2016 - Final Sounds (6)

High End Munchen 2016 – Fine Sounds

We staan op de stand van een grote Duitse importeur die met name spullen van Fine Sounds heeft staan. Dus vandaar de titel. Op deze stand staan onder meer nieuwe spullen van D’agostino, Sonus Faber, Micromega, Audio Research en bijvoorbeeld het voor ons nieuwe Bassocontinuo. Een Italiaans meubelmerk. We hebben even lekker over de stand gelopen […]

Ilumnia luidspreker

Ilumnia, high-end speakers in the making

Op de XFi 2017 in Veldhoven stellen de gebroeders Nuyts voor het eerst hun bijzondere Ilumnia speaker voor aan het brede publiek. Ook na zeven jaar sleutelen, proberen, testen en fijnregelen kun je niet weten hoe dat publiek een speaker met zo’n innovatieve technologie ontvangt.

4 reacties

Geef een reactie