Alpha Vaderdag tips!

Inleiding

Vaderdag… stiekem vinden we het allemaal wel leuk om ‘s ochtends in bed het ontbijt te krijgen. Ondanks de kruimels, slappe eitjes, lauwe, slappe koffie en de gebroken crackers. Het gaat om het gebaar. Net als de cadeautjes. Tekeningen, bloemen uit eigen tuin… allemaal prachtig. Wij willen ook graag meedenken en geven u wat ideeën om met een budget van maximaal €75 iets leuks in huis te halen. Laat het brainstormen beginnen! 

Gerelateerde berichten

Maxwell-Blown-Away-Guy

Stereo imaging, hoe beoordeel je dat?

Hoewel ik me vooral bezig houd met ondernemingsstrategie en bedrijfsvoering in de Hifi sector en daarover schrijf op Alpha-Audio, ben ik ook een Hifi liefhebber, een luisteraar. Als liefhebber valt me tijdens interviews met fabrikanten van apparatuur en producenten van muziek nogal eens op dat stereo imaging een lastig onderwerp voor hen is. Zij weten […]

Bowers Wilkins 600-serie

Introductie Bowers & Wilkins 600-serie

Het is geen nieuws meer dat Bowers & Wilkins de 600-serie heeft geïntroduceerd. We hebben zelfs al een setje staan. De officiële introductie van deze nieuwe instappers heeft Bowers & Wilkins in Amsterdam gehouden. Met een focus vooral op muziek (en lekker eten). 

High End Munchen 2018 – Lyric Speaker – Cotodama

De Lyric Speaker van Cotodama combineert songteksten en muziek. Het haalt via internet real time de song-teksten binnen en toont die met wat animaties op een transparant lcd-scherm. Het is een bijzonder geinig concept wat we niet vaak zien. Wij bekijken het eens nader. 

4 reacties

Geef een reactie