Alpha Audio naar de CES

las_vegas

Jazeker! Eindelijk is het zo ver: we gaan naar Vegas. Nou, redacteur in kwestie dan. Op de CES is altijd het nieuwste van het nieuwste te zien en te horen. Alle grote partijen zijn er wel te vinden, wat het een bron van nieuws en inspiratie maakt. We kijken er dan ook erg naar uit om vanaf ‘The Strip’ verslag te doen van wat er allemaal nieuw en spannend is. 

las_vegasHelaas kunnen we geen beloftes maken over live-bloggen en verlag doen, aangezien dat allemaal afhankelijk is van internet-toegang en tijd. Maar: we gaan natuurlijk ons best doen om u zoveel mogelijk te informeren als het gaat om de nieuwste trends, audio, smart-home en streaming-producten. In dit geval gaat het gezegde: what happens in Las Vegas, stays in Las Vegas zeker niet op!

Vriendelijke groet,

Jaap Veenstra

Gerelateerde berichten

Akoestiek - De Kennis Van Nu

Het geheim van akoestiek

Vragen over akoestiek, we krijgen ze regelmatig voorgeschoteld door onze lezers. Het is dan ook een pittig onderwerp, daar de kleinste details al een enorme invloed kunnen hebben op het uiteindelijke al dan niet gewenste resultaat. Daarom dit keer geen leesvoer, maar een interessante kijk- en luistertip!

AlphaHighEnd-Vivid-Show-2016

Video’s presentatie Laurence Dickie Vivid Audio

Op zondag 28 februari zijn we bij Alpha High End geweest voor de Vivid-show. Tijdens deze show heeft Laurence Dickie een presentatie gehouden rondom zijn luidsprekers. Deze presentatie hebben we opgenomen, zodat u er ook naar kunt kijken. Veel plezier!

Buizenversterker load meter

Fotoverslag AZ Show 2012

Het was weer feest in het AZ Stadion. Tenminste: voor de hifi-fans. Studio Alkmaar heeft weer een hifi-show gehouden in het voetbalstadion in Alkmaar. Twee verdiepingen vol met prachtige apparatuur van alle hifi- en high-end merken. Denk aan Spectral, Pass Labs, Cyrus, Guru, Tentlabs, Mansberg, MBL, ga zo maar door. Wij hebben uiteraard foto’s gemaakt. […]

10 reacties

  1. Zo, wij hebben de eerste Las Vegas nacht alweer achter de rug. Zelfs een korte wandeling op de Strip en wat fotootjes voor de blog gemaakt. Het eerste blog(je) wordt nu vertaald in het Frans en gaat dan onderweg naar Nederland! Wordt vervolgd.

    Herman van den Dungen

  2. Hmm… En als ik de fotos voor noppie maak? Dan is het alleen nog maar de vlucht, het hotel, de huurauto, het eten en wat losse onkosten! Valt toch mee? :D

Geef een reactie