Alpha Audio naar de CES

las_vegas

Jazeker! Eindelijk is het zo ver: we gaan naar Vegas. Nou, redacteur in kwestie dan. Op de CES is altijd het nieuwste van het nieuwste te zien en te horen. Alle grote partijen zijn er wel te vinden, wat het een bron van nieuws en inspiratie maakt. We kijken er dan ook erg naar uit om vanaf ‘The Strip’ verslag te doen van wat er allemaal nieuw en spannend is. 

las_vegasHelaas kunnen we geen beloftes maken over live-bloggen en verlag doen, aangezien dat allemaal afhankelijk is van internet-toegang en tijd. Maar: we gaan natuurlijk ons best doen om u zoveel mogelijk te informeren als het gaat om de nieuwste trends, audio, smart-home en streaming-producten. In dit geval gaat het gezegde: what happens in Las Vegas, stays in Las Vegas zeker niet op!

Vriendelijke groet,

Jaap Veenstra

Gerelateerde berichten

Interview Cyrus Audio – Xfi

Op de Xfi stond voor het eerst Cyrus Audio. Een merk dat we niet zo heel veel meer hebben gezien de laatste tijd. De eigenwijze Britten hebben echter heel wat mooie spullen in de markt gezet. Wij bekijken de nieuwe SoundKey: een usb-dacje. 

High End Munchen 2016 – Cambridge Audio

Helaas… geen nieuws van Cambridge Audio dit jaar. Al hebben we wel wat zaken vóór de High End gezien. Maar geen revolutionaire nieuwe apparaten. Dat komt in januari rond CES weer volgens de woordvoerder van Cambridge. We wachten af! 

10 reacties

  1. Zo, wij hebben de eerste Las Vegas nacht alweer achter de rug. Zelfs een korte wandeling op de Strip en wat fotootjes voor de blog gemaakt. Het eerste blog(je) wordt nu vertaald in het Frans en gaat dan onderweg naar Nederland! Wordt vervolgd.

    Herman van den Dungen

  2. Hmm… En als ik de fotos voor noppie maak? Dan is het alleen nog maar de vlucht, het hotel, de huurauto, het eten en wat losse onkosten! Valt toch mee? :D

Geef een reactie