web analytics

Alpha Audio naar de CES

las_vegas

Jazeker! Eindelijk is het zo ver: we gaan naar Vegas. Nou, redacteur in kwestie dan. Op de CES is altijd het nieuwste van het nieuwste te zien en te horen. Alle grote partijen zijn er wel te vinden, wat het een bron van nieuws en inspiratie maakt. We kijken er dan ook erg naar uit om vanaf ‘The Strip’ verslag te doen van wat er allemaal nieuw en spannend is. 

las_vegasHelaas kunnen we geen beloftes maken over live-bloggen en verlag doen, aangezien dat allemaal afhankelijk is van internet-toegang en tijd. Maar: we gaan natuurlijk ons best doen om u zoveel mogelijk te informeren als het gaat om de nieuwste trends, audio, smart-home en streaming-producten. In dit geval gaat het gezegde: what happens in Las Vegas, stays in Las Vegas zeker niet op!

Vriendelijke groet,

Jaap Veenstra

Gerelateerde berichten

Dynaudio Contour 2016

High End Munchen 2016 – Dynaudio

Dynaudio heeft geen introductie nodig. Er gebeurt wat in de markt als één van de grootste luidsprekerfabrikanten een nieuw model introduceert. En zeker als het om de ‘beroemde’ Contour-serie gaat. Na jááááren wachten is hij er dan! Wij gaan kijken uitvogelen wat er nieuw is. 

Luisterruimte

Alpha Audio kantoor-tour!

We krijgen regelmatig een vraag rondom ons referentiesysteem, kantoor, werkwijze en koffie-behoeftes. Reden genoeg voor ons om een blik achter de schermen te geven. Wellicht een betere reden is dat we in december vorig jaar verhuisd zijn naar een ander pand. Het pand van… Record Industry. Jawel: een pand waarin een van de grootste vinyl-perserijen […]

10 reacties

  1. Zo, wij hebben de eerste Las Vegas nacht alweer achter de rug. Zelfs een korte wandeling op de Strip en wat fotootjes voor de blog gemaakt. Het eerste blog(je) wordt nu vertaald in het Frans en gaat dan onderweg naar Nederland! Wordt vervolgd.

    Herman van den Dungen

  2. Hmm… En als ik de fotos voor noppie maak? Dan is het alleen nog maar de vlucht, het hotel, de huurauto, het eten en wat losse onkosten! Valt toch mee? :D

Geef een reactie