Nuprime LPS-205 voeding

Nuprime

Nuprime heeft een voeding uitgebracht onder het typenummer LPS-205, een lineair opgebouwd exemplaar.

Nuprime is gebouwd op de overblijfselen van het Californische bedrijf NuForce, waarbij de daadwerkelijke assemblage deels in de VS en deels in Azië plaatsvindt. De LPS-205 lineaire voeding, gebalanceerd en al. Vanzelfsprekend bedoeld om de standaard schakelende adaptertjes die u voor een appel en een ei bij de elektro-grootgrutter koopt te vervangen met als doel ruis en andere storingen te verminderen. De voeding wordt geleverd via USB-aansluitingen. De ene levert 5 Volt bij een maximaal vermogen van 1 A en de andere 5 Volt bij maximaal 2 A. Dankzij deze USB-aansluitingen is het veelal wel heel makkelijk om over te stappen van de meegeleverde schakelende USB-voeding van een apparaat naar deze Nuprime LPS-205. Ook zijn de bekende ronde voedingsuitgangen beschikbaar, waarmee het allemaal wel heel universeel wordt. De prijs van de LPS-205 is wel beduidend hoger dan die van de ‘flut-exemplaren’: €475.

2 reacties

    1. Dat kan heel goed en is helemaal niet gek vandaag de dag. Kijk maar naar andere prijsstijgingen in de markt. Heel veel producten zijn tussen 15 en soms zelfs 50% duurder geworden; denk aan de 700- en 800-serie van Bowers.

Geef een antwoord