Apple Music, nu met karaoke

Apple

In Japan is karaoke altijd populair gebleven, terwijl er in onze contreien ook nog wel een hardcore schare liefhebbers bestaat. Apple bedient hen!

De op springen staande update voor iOS en iPadOS voegt weer wat nieuwigheidjes toe aan versie 16 van beide mobiele besturingssystemen. Apple had deze keer blijkbaar een wat meer jolige bui, want aan de Music-app wordt een karaoke-optie toegevoegd. Overigens worden niet alleen de iPad en iPhone met deze nieuwe optie verblijd, maar doet ook de Apple TV mee. En dat is dan weer interessant voor cafe’s en dergelijke. Dankzij Apple lyrics is meezingen een eitje, al blijft het natuurlijk de vraag of uw zang ook daadwerkelijk geapprecieerd wordt. De verwachte update moet nog deze maand uitgerold worden.

Geef een antwoord