Live Massatest – Geïntegreerde versterkers – 2500 Euro – 27-11-2022 – 10:30

Komende zondag – 27 november 2022 – 10:30 – gaan we er weer voor: we gaan een zevental geïntegreerde versterkers – prijsklasse rond de 2500 Euro – naast elkaar zetten. Dit gaat – niet geheel onverwacht – op de inmiddels bekende wijze: uw auteur meet alles door en de auteurs op de bank doe de test blind. Op deze wijze kunnen we proberen een link te leggen tussen objectieve metingen en subjectieve luisterproeven. Al is een blindtest ook deels objectief, al blijft smaak daar een grote rol spelen :-). 

Deze massatest doen we in de Alpha Audio luisterruimte. Deze stream is Geoffrey ook overgekomen uit het zuidelijke België. Oftewel: uw review-team is compleet aanwezig deze stream!

De kandidaten

We hebben de volgende vesterkers voor u verzameld:

 • Yamaha A-S1200
 • Cyrus Classic AMP
 • Rega Elicit MK5
 • Advance Paris A12
 • Arcam SA30
 • Moon 250i
 • Atoll IN300

Dat vinden wij een bijzonder mooi lijstje, al zeggen we het zelf! :-).

Beide kanten

Zoals gezegd, hebben we alles gemeten én gaan we zondag luisteren. De metingen komen uiteraard in het geschreven artikel. De luistertest gebeurt blind waarbij uw auteur de wisselingen doet en Yung, Martijn en Geoffrey vervolgens noteren wat ze ervaren. Zo blijft deze test zo objectief mogelijk.

Meld aan voor de livestream!

16 reacties

  1. Zojuist overgestapt van een Hegel H120 naar de Atoll IN300. Een vriend van mij heeft dezelfde speakers als mij, met de Yamaha A-S1200. Tijdens de aankoop van de speakers heb ik ook de Advance Paris én de Arcam SA30 gehoord.
   Ben dus heel benieuwd naar de resultaten, alhoewel het voor mij nu wel even klaar is. Voelt wel een beetje alsof ik mijn rapport moet krijgen, hopelijk staat er geen onvoldoende op betreffende mijn huidige keuze :-).

   1. Ik denk dat dit een wijdverbreid misverstand is: wij testen niet om winnaars en verliezers aan te wijzen, wij testen om te laten horen en te duiden wat de verschillen zijn, zodat iedereen naar eigen smaak een keuze kan maken.

    We vertellen wel als er zaken zijn die in het oor springen, zowel als het ons blij verrast als wanneer we meer verwacht hadden.

    1. Snap ik wel Martijn, ik kijk vaker. Maar het is toch altijd wel spannend als je toch al één van de kandidaten hebt, dat is dan uiterst subjectief (van mezelf). Overigens ben ik zelf tevreden met mijn huidige setup hoor, in mijn keten en huiskamer.

     Succes met de uitzending!

 1. Dag Jaap,

  Mooi deelnemersveld!
  Fijn dat ook Geoffrey aanwezig kan zijn.
  Een bijkomend paar kritische luisteroren en een bijkomende mening is steeds welkom.

  Veel succes zondag 🙂

  Vriendelijke groeten,
  Bart

Geef een antwoord