Audio Technica reanimeert Sound Burger

Audio Technica

De vinylgekte gaat maar niet over, en dus verschijnen er meer en meer retro-spelers op de markt, zoals deze Sound Burger van Audio Technica.

Audio Technica bestaat 60 jaar, wat betekent dat het een aantal bijzondere producten ter gelegenheid daarvan uitbrengt. Een ervan is de Sound Burger, een portable platenspeler uit de jaren tachtig. Het ding was erg populair in die tijd, ongetwijfeld mede dankzij de looks. En het apparaat is nu weer terug op de markt. Hoewel het uiterlijk ongewijzigd is gebleven, is alles onder de motorkap aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo is Bluetooth beschikbaar, net als een USB-C connector waarmee de ingebouwde draadloze batterij opgeladen kan worden. Die geeft trouwens een speeltijd van 12 uur op een volle lading, dus dat is alvast prima te doen. Mocht u ook thuis naar de Sound Burger willen luisteren, dan kan dat via het genoemde Bluetooth of via een lijnuitgang. De Audio Technica Sound Burger kan overweg met 33 en 45 tpm viny. U betaalt een bedrag van $199 voor het apparaat. Helaas lezen we op moment van schrijven wel dat het apparaat is uitverkocht…

Geef een antwoord