Patreon Only articles

Hieronder een klein voorproefje!

Well... finally we are ready to publish some 'Patreon Only' content. The system works and we are confident enough to publish some unique content. Also: we have a 'Patreon Only' contact page with high priority. So, if you have any questions, please use the Patreon contact page: we will answer more quickly. Last but not least: we are creating a VIP page that will list all special services neatly. That way you can find you Patreon Perks more quickly ;-).Hope you like it! ...
Alpha Audio werkt hard aan onafhankelijke content. Om dit duurzaam te kunnen blijven doen, hebben we uw steun hard nodig. Wij bedanken u op onze beurt door u toegang te geven tot unieke content, verregaande e-mail support én bijvoorbeeld lossless samples. Wordt nu Alpha Supporter!

Geef een antwoord