Live Stream Event – TAD – Perlisten – PMC – 25 september 2022 – 10:30

We hebben komende zondag – 25 september – 10:30 – weer een heerlijke livestream in de Artone studio’s. We gaan deze keer lekker los met drie beesten van vloerstaande speakers. De TAD Evolution Two kent u inmiddels wel van onze reviews en sample video’s. Daarnaast zetten we de nieuwe Perlisten S7t en de PMC Fact. 12.

Groot, groter… :-). We gaan helemaal los komende zondag! We hebben drie prachtige vloerstaanders verzameld om aan u te laten horen. De TAD Evolution 2, de Perlisten S7t en de PMC Fact. 12. Drie niet vervelende luidsprekers om in huis te hebben staan. De aansturing is grotendeels onze eigen referentieset… met een twist. Wat dat is, verklappen we nog even niet. 

We hebben komende zondag – 25 september – 10:30 – weer een heerlijke livestream in de Artone studio’s. We gaan deze keer lekker los met drie beesten van vloerstaande speakers. De TAD Evolution Two kent u inmiddels wel van onze reviews en sample video’s. Daarnaast zetten we de nieuwe Perlisten S7t en de PMC Fact. 12.

We zetten ook weer livemuziek in. Als alles goed gaat zal dat deze keer iets héél anders zijn. Namelijk het Al Andalous Ensemble. Arabische muziek… We zijn bijzonder benieuwd hoe dat gaat klinken in de Artone studio!

We hopen u komende zondag te zien op de livestream! Wij hebben er zin in.

Live Stream – TAD – Perlisten – PMC

8 reacties

 1. Dag Jaap,

  Ik kijk al uit naar deze vergelijking van fantastische speakers!

  De live muziek van Al Andaluz zal een hele uitdaging worden om tot een een evenwichtige opname te komen. Er is namelijk heel veel dynamiek, plotse volumewijzigingen, zangstemmen, verschillende instrumenten … dit alles akoestisch gebracht!

  Ik heb al eens het repertoire doorlopen van El Andaluz en hierbij zijn onderstaande nummers mijn favoriet.
  Ik hoop dat deze in de live stream gebracht worden.
  https://open.qobuz.com/track/65832692
  https://open.qobuz.com/track/65832689

  Veel succes zondag!

  Vriendelijke groeten
  Bart

    1. Ze doen nooit mee in dit soort ‘Events’ waar we een vergoeding moeten vragen om kosten te dekken (studiohuur, artiesten, cameraman, etc…). Die policy is nooit veranderd. Gratis meedoen is voor hen geen probleem… uiteraard. Maar goed; dit is off-topic.

 2. Interessante test.

  Zou m.i. nog interessanter geweest zijn als er iets van Magico (bv. A3) en ATC SCM bij zou hebben gezeten om een nog mooier vergelijk te kunnen maken, maar zoals gezegd dit is al een mooie verzameling.

  1. Je kan niet altijd alles krijgen. Soms is het product niet beschikbaar, soms willen ze gewoon niet meedoen… soms is er ook geen budget beschikbaar. That’s life.

Geef een antwoord