IKEA OBEGRÄNSAD platenspeler op springen

IKEA

De nieuwe platenspeler van IKEA – ontwikkeld in samenwerking met Swedish House Mafia – is vanaf volgende maand onder de naam OBEGRÄNSAD verkrijgbaar.

Als u iemand bent die ‘t liefst gewoon alles in één winkel koopt, dan kunt u voortaan ook voor uw vinylbehoeften terecht bij IKEA. Daar ligt vanaf volgende maand de OBEGRÄNSAD platenspeler in de schappen. Voor het schappelijke bedrag van €149. Het is een verrassend compleet geheel, inclusief ingebouwde phono-voorversterker en Bluetooth. Dat laatste maakt het mogelijk om snel en draadloos aan Bluetooth-speakers of hoofdtelefoons te koppelen. Meegeleverd wordt verder een Audio Technica AT3600L element, voorzien van een conisch gevormde diamantnaald die geoptimaliseerd is voor 33 en 45 tpm.

1 reactie

  1. “….. Meegeleverd wordt verder een Audio Technica AT3600L element, voorzien van een conisch gevormde diamantnaald die geoptimaliseerd is voor 33 en 45 tpm”. Sorry, maar wat is dit voor omschrijving …. ?!?! Alsof er iemand 16 of 78 toeren-plaatjes hierop af zou spelen …. !! Marketing-gewouwel !!!

Geef een antwoord