Heco Aurora 200P actieve speakers

Heco

Met de nieuwe Heco Aurora actieve luidsprekers kunt u alle kanten op, dankzij zowel digitale- als analoge ingangen; zelfs aan vinylliefhebbers is gedacht.

Actieve speakers kunnen heel handig zijn, vanwege de ruimte die ze besparen. Immers: geen losse versterker en dergelijke meer nodig. Ook ideaal voor in een werkkamer, als computerspeakers. Het kan allemaal met de nieuwe Heco Aurora 200P, die zijn opgezet als een master-slave-systeem. In de master-speaker treft u een 2 x 35 Watt klasse D-eindversterker aan, net als een Bluetooth 5.0 aptX-capabele ontvanger. Qua fysieke digitale ingangen kiest u uit HDMI (wat ze ideaal maakt als TV-speakers, bijvoorbeeld) en Toslink. Vanzelfsprekend ontbreken de analoge aansluitingen evenmin, hierbij kan gekozen worden uit Cinck en mini-jack. Aardig detail: de cinch-ingang kan worden geschakeld tussen lijnniveau en phono. Ofwel: u kunt er direct een platenspeler op aansluiten zonder tussenkomst van een phono-voorversterker, altijd handig.

Waveguide

Als driver heeft Heco voor de Aurora 200P gekozen voor een bas-middentoner met een diameter van 12,5 cm. Verder is een nieuwe 28 mm tweeter gebruikt, met een omringende cirkelvormige waveguide. U betaalt €749 voor een setje van de nieuwelingen.

Geef een antwoord