Live Stream – Blindtest 12 speakerkabels!

Van den Hul (11)

Op zaterdag 9 juli gaan we om 10:00 live met een gigantische test: een blindtest van twaalf speakerkabels. Nu is deze test niet bedoeld als entertainment, maar meer om transparant te blijven. U kunt simpelweg zien hoe we te werk gaan. De live stream begint om 10:00 en zal lang… heel lang duren. Immers: we hebben twaalf kabels te beluisteren. Een uurtje of zes zijn we wel bezig, schatten we in. 

Deze luistertest is onderdeel van een grote test van speakerkabels. Deze test bestaat uit metingen, samples én dus de blinde luistertest. Zo willen we alle kanten van de speakerkabel gaan belichten. De geschreven review komt volgende week online. Tot zaterdag!

De deelnemers:

 • Shunyata
 • MIT
 • Transparent
 • Chord Company
 • Van den Hul
 • Supra
 • John van Gent
 • Ricable
 • Audioquest (2x)
 • Driade
 • Standaardkabel (Gamma)

Live stream speakerkabeltest

12 reacties

  1. Er zijn gigantisch veel kabelmerken. We hebben meer merken en types niet dan wel. We hebben ongeveer 15 merken uitgenodigd. Uiteindelijk hebben we 10 merken mee, waardoor we op 12 kabels uit zijn gekomen (met de stock gamma-kabel). Dat is al ontzettend veel om te testen. Dit heeft al weken aan meten, luisteren, samplen en schrijven gekost.

 1. Hoogst interessant maar ik ga het niet rechtstreeks kunnen volgens vrees ik. Ik merk op dat jullie nog niets getest hebben van WireWorld, toch ook een referentie naam qua bekabeling. Is daar een reden voor? Doen die niet mee met dergelijke acties of zijn die nog niet gecontacteerd?

Geef een antwoord