Bassocontinuo presenteert Argo X

Bassocontinuo

Het nieuwe Argo X rack van Bassocontinuo biedt een prima plek voor uw high-end hifi-apparatuur.

Bij high-end of tenminste de betere hifi-apparatuur hoort feitelijk ook een rack van goede kwaliteit. De nieuwe Bassocontinuo Argo X is er eentje uit die categorie. De plateaus zijn gemaakt van koolstofvezel, hetzelfde – maar dan veelal levensreddende – materiaal waar ook het veiligheidscompartiment van F1-raceauto’s is gemaakt. Oersterk dus, en volgens de fabrikant voorkomt het torsie, terwijl het ook prima overweg kan met een continu-belasting en als extraatje ook nog eens trillingen van lage frequenties dempt. En dat alles in een plaat van slechts 1,7 mm dik. U kunt kiezen uit een Argo X met twee of drie ‘planken’. De voeten en staander zijn voorzien van ontkoppelingsringen. Meer info bij importeur More Music, waar de nieuweling hier en hier is te vinden.

Geef een antwoord