Audio Pro T3+ Aqua, voor buiten

Audio Pro

Het Zweedse Audio Pro heeft de T3+ Aqua uitgebracht, een speaker voor (onder meer) buiten de deur en daardoor lekker ‘s zomers.

De T3+ Aqua van Audio Pro is een gelimiteerde versie van de ‘gewone’ T3+. Met als verschil de turquoise gekleurde buitenkant, die volgens de fabrikant herinneringen op moet roepen aan warme stranden en een gelijk gekleurde zee. Voor de rest is het een kopie van de reguliere T3+, die maximaal 30 uur speeltijd levert op een volle accu. Of 12 uur, als u het volume continu maximaal open draait. De gelimiteerde versie van de T3+ Aqua kost €200, dus dat is alvast te overzien voor een speaker van dit allure. Overigens is het niet voor ‘t eerst dat Audio Pro de T3+ in een gelimiteerde kleur uitbrengt.

3 reacties

 1. ” lekker ‘s zomers”

  Juist: nog meer burenruzies en nog meer herrie buiten.
  Laat mensen alsjeblieft binnen naar hun favoriete muziek luisteren en val er anderen buiten niet mee lastig. Waarom moet ik buiten altijd naar gedreun en gebonk luisteren?
  Ik draai buiten ook geen Mahler of Bruckner……

   1. Ja, zou een optie kunnen zijn, ware het niet dat ons land steeds asocialer wordt en beschaving steeds verder te zoeken is, helaas…..
    Mij is nog nooit iemand komen vragen of ik last heb van zijn/haar muziek (in de tuin), terwijl ik regelmatig getrakteerd word op bas gebonk en gedreun: een melodielijn is uiteraard onhoorbaar. En vorige week was het kermis in ons dorp: wij hoorden op 1 km afstand, met ramen en deuren dicht, alleen maar gebonk en gedreun bij ons binnen. Dat is blijkbaar normaal tegenwoordig. Je zult maar op die kermis rondlopen: gehoorbeschadiging kan niet uitblijven…..

Geef een antwoord