North West Audio Show staat op springen

North West Audio Show

De North West Audio Show in de 2022-uitvoering – de eerste na Covid – staat op springen, het evenement in ‘t Engelse Cheshire vindt plaats op 18 en 19 juni.

Of het voor ons ‘aan deze kant van de Noordzee’ een heel handig moment is om naar Engeland te vliegen laten we wijselijk in het midden. Gelukkig zijn er alternatieven zoals boot en Kanaaltunnel. Mocht u dus de North West Audio Show van dit jaar willen bezoeken, dan moet dat op de een of andere manier te realiseren zijn. De show wordt gehouden in het DeVere Cranage Estate te Cheshire. Toegang tot het audiofestijn is gratis en ook voor parkeren betaalt u geen cent. Behalve een scala aan exposanten kunt u ook lezingen, presentaties en live optredens verwachten. Kortom: wellicht een aardig idee voor een weekendje weg. Wel verstandig om – ongeacht vervoermiddel – ruim op tijd te vertrekken in verband met grenscontroles en massatoerisme dat op gang is gekomen.

2 reacties

  1. Dag Ronald!

    De titel … klinkt als … alsof die Show NIET doorgaat, de organisatie op failliet gaan staat. Ik werd op basis van de titel echt even op het verkeerde been gezet :-(. Kan beter denk ik.

    Groet,

    Herman

Geef een antwoord