IsoTek V5 Elektra netfilter

IsoTek

IsoTek heeft een nieuw netfilter uitgebracht; de V5 Elektra is voorzien van zes uitgangen terwijl uitbreiden tot de mogelijkheid behoort.

Volgens IsoTek is het nieuwe V5 Elektra-netfilter bedoeld als instapmodel. Of dat helemaal uit het prijskaartje van €1599 blijkt, laten we wijselijk in het midden. Hoe dan ook, de V5 Elektra beschikt over zes uitgangen, waarvan twee hoogvermogen-exemplaren. De eerste vier zijn bedoeld voor apparaten als cd-spelers, streamers enzovoort. Op de beide hoogvermogensuitgangen kunt u ‘stroomvreters’ als een eindversterker aansluiten. Aardig detail van de IsoTek V5 Elektra is de mogelijkheid tot uitbreiden. Daarvoor is een speciale system link-aansluiting beschikbaar. Voordeel van op deze manier uitbreiden is dat u een centraal aardingspunt behoudt. Op moment van schrijven ontbreekt het apparaat op de site van de fabrikant, zal daar binnenkort vast opduiken.

6 reacties

  1. Netfilter is juist goed als er geen aparte groep is voor je systeem. Meer ruis op de groep zeg maar.
   Geen aarde op je stopcontact is wel een groot minpunt, is het mogelijk om die er wel bij te trekken, ik neem aan dat er wel een aarde zit in de meterkast. Aarde alleen zou al een enorme verbetering kunnen opleveren.
   Kun je daarna alsnog netfilter proberen.
   Kijk ook eens naar ISOL8 dat is het bedrijf van de oprichter van Isotek.

  2. Jazeker, maar dan een ander apparaat. Balanced Power Transformators zoals Audes die maakt kunnen op een ongeaard stopcontact omdat ze een nieuwe ‘virtuele’ aarde maken voor de apparatuur. Dat maakt veel uit, maar is wel prijzig.

  3. Ik heb ook geen geaarde stopcontacten in de woonkamer heb verschillende netfilters uitgeprobeerd met wisselende resultaten.
   Maar de Ps audio Stellar power plant 3 gaf een direct hoorbaar beter resultaat.
   Deze genereert de stroom opnieuw wat betreft sinusgolf en nauwkeurige spanningregeling.Het werkt dus anders dan de meeste netfilters.
   Bij mijn installatie gaf het een groter en breder wordend geluidsbeeld en meer
   rust ,ook iets meer in de lage frequenties waardoor het hoog ook beter uit kwam.
   Het is vrij prijzig allemaal maar ik heb hem tweedehands gekocht .

Geef een antwoord