Cleer Audio Arc draadloze in-ears

Cleer Audio

Je ziet ze steeds vaker: in-ears die ook het omgevingsgeluid moeiteloos doorlaten, zoals de nieuwe Arc van Cleer Audio.

Normaal gesproken propt u een in-ear stevig in uw oor. Dat levert een prima geluidskwaliteit op, maar sluit ook de buitenwereld volledig uit. Helemaal als er ook nog ANC in het spel komt. Probleem is dat hierdoor een potentieel gevaarlijke situatie ontstaat, zeker bij buitensporten op straat. Bij de Cleer Audio Arc stopt u de dopjes niet in uw gehoorgang, deze hangen erboven. Het geluid wordt de gehoorgang ingestraald, wat betekent dat u ook de omgeving nog hoort. Een oorhaak moet ervoor zorgen dat de dopjes niet vallen als u druk in de weer bent. De Cleer Audio Arc speelt 7 uur op een volle accu en ze kosten u $130.

1 reactie

Geef een antwoord