Bowers & Wilkins ISE 2022 nieuwtjes

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins presenteert tijdens de Integrated Systems Europe 2022 te Barcelona – dit jaar gehouden tussen 10 en 14 mei – ‘met grote trots’ vier nieuwe producten.

Bezoekers van ISE 2022 in de Fira Barcelona Gran Via maken tussen 10 en 14 mei kennis met de nieuwe Bowers & Wilkins DSP-versterkers CDA-2HD en CDA-4D en de nieuwe in-wall subwoofers ISW-6 en ISW- 8. De CDA-2HD (bovenaan afgebeeld) is een krachtige versterker met veel vermogen en geïntegreerde DSP. De versterker beschikt over twee 500 Watt-kanalen en is stijlvol afgewerkt in een compact 2U-ontwerp. Hiermee optimaliseert de gebruiker een breed scala aan producten en dynamische EQ voor subwoofers van Bowers& Wilkins. De CDA-4D is een compacte versterker met geïntegreerde DSP. Hij beschikt over vier 125-Watt kanalen en is stijlvol afgewerkt in een compact 1U-ontwerp. Hiermee optimaliseert de gebruiker een breed scala aan producten en dynamische EQ voor subwoofers van Bowers & Wilkins.

Subs

De ISW-8 zet de nieuwe toon voor in-wall subwoofers van Bowers & Wilkins. De subwoofer levert toonaangevende prestaties voor volledig geconfigureerde toepassingen. Het ontwerp is duidelijk gecentreerd rond kracht en prestaties, maar past dankzij zijn slanke profiel zelfs in tussenwanden van 10 centimeter dik. Tot slot is er nog de ISW-6. Deze veelzijdige maar compacte subwoofer heeft twee racetrack drivers in een vibratie verminderende opstelling. Deze subwoofer werkt naadloos samen met de CI300 en CI600 speakers van Bowers & Wilkins.

Bowers & Wilkins
Bowers & Wilkins is van 10 tot 14 mei aanwezig tijdens Integrated Systems Europe 2022.

Geef een antwoord