Mitteldeutsche HiFi-Tage 2022

Mitteldeutsche HiFi-Tage

Beurzen lijken dit jaar weer meer mogelijkheden te krijgen en dus staan ook de Mitteldeutsche HiFi-Tage in Leipzig op de rol.

Als het allemaal een beetje meezit, dan vinden op 17 en 18 september dit jaar de Mitteldeutsche HiFi-Tage weer plaats. Plaats van het evenement is de Alten Handelsdruckerei zu Leipzig, Oststrasse 40 in Leipzig, wat dus rijdbaar is. Verwacht worden meer dan 100 hifi-merken die hun waar aan zowel vakmensen als algemeen publiek tonen. Wellicht een idee om de data in uw agenda te noteren als u (weer) eens toe bent aan een stedentripje gecombineerd met een expo. Wel geldt natuurlijk dat u het nieuws goed in de gaten moet houden. Covid kan nog altijd roet in ‘t eten gooien, net als een expanderende oorlog vanuit het oosten.

1 reactie

  1. Zou een leuk tripje zijn, ware het niet dat dit met de auto zo’n slordige € 213 aan benzine gaat kosten…..
    Hopelijk zijn tegen die tijd de brandstofprijzen weer wat ‘normaler’.

Geef een antwoord