Final Audio UX3000 met geoptimaliseerde ANC

Final Audio

Het Japanse Final Audio heeft de UX3000 hoofdtelefoon uitgebracht, die moet afrekenen met de nadelen van ANC.

ANC ofwel Active Noise Canceling zorgt dat u weinig meer van de buitenwereld meekrijgt. Dat is mooi, want zo kunt u zich op muziek of andere content concentreren. Nadeel is dat ANC ook nadelige invloeden heeft op de uiteindelijke geluidskwaliteit. Final Audio meent daar een oplossing voor gevonden te hebben, en die is ingebouwd in hun nieuwe UX3000 over-ear hoofdtelefoon. U treft er een driver in aan, speciaal ontworpen om de negatieve effecten van ANC tegen te gaan. Verder is een kleine correctie van de hogere frequenties geïmplementeerd. Dat alles samen moet volgens de fabrikant leiden tot een uitstekende geluidskwaliteit die ook audiofielen weet te bekoren.

Prettig prijskaartje

De draadloze overdracht is gebaseerd op Bluetooth 5.0, met ondersteuning van de codecs aptX, aptX Low Latency, AAC en het aloude SBC. Desgewenst is de Final Audio UX3000 aan meerdere apparaten gelijktijdig te koppelen (multi point). De prijs valt alleszins mee: €139.

Geef een antwoord