Win een prachtige, lelijke Kersttrui!

Wie wil deze nu niet? Een gweldige, prachtige, lelijke kersttrui. DALI Benelux was zo vriendelijk om er drie beschikbaar te stellen aan u: de lezers en volgers van Alpha Audio. Wilt u één van de drie gelukkigen zijn? Laat dan beneden weten waarom ú er warmpjes bij moet zitten deze Kerst. 

Wij houden wel van die truien die cool zijn van lelijkheid. Van die truien die één keer per jaar traditioneel uit de kast komen om lekker obstinaat te pronken met lelijkheid.

DALI Benelux heeft drie van deze Xmas-truien beschikbaar gesteld. En u kunt er eentje winnen.

Waarom?

We vragen u om op creatieve wijze onder dit bericht – (nee, niet op Facebook) – te laten weten waarom ú er deze Kerst warmpjes en origineel bij moet zitten. Uit alle reacties kiezen wij drie winnaars. Deze laten we via mail weten dat ze hebben gewonnen.

De prijsvraag loopt tot 17 december 2021 12:00. 

20 reacties

  1. Wow zou er ook kerstmuziek uitkomen uit die prachtige lelijke trui van Dali want anders hou ik het wel over aan de echte luidsprekers van Dali . Ben echt benieuwd moest ik hem kunnen dragen voor deze kerst. Afwachten nu even genieten van mooie muziek zonder trui maar met pyjama. ?.

  2. Ik heb vorige week de Harman Kardon Citation Amp met een set Dali Oberon 1 gekocht voor in onze veranda. Het geluid is echt fantastisch! Je krijgt er gewoon kippenvel van. Vandaar dat deze trui echt goed van pas zal komen bij de donkere dagen voor kerst. Lekker in de veranda bij een haardvuurtje en in de kersttrui naar goeie muziek luisteren 😉

  3. In deze koude winter kruip ik heerlijk in deze O zo warme trui en luister dan heerlijk weg naar de prachtige dali O-beron 5. En van die warme klanken en de warme trui hoeft de kachel niet eens aan : ).

  4. Toen ik las “lelijke trui” dacht ik even dat er Alpha-teamfoto op zou staan.
    Vast dus reuze mee.
    Laat maar komen die trui.
    Zonder Dali Balie.

Geef een antwoord