Furutech LineFlux NCF RCA-kabel

Furutech

Furutech heeft de nieuwe LineFlux NCF RCA-kabel uitgebracht, voorzien van nieuwe CF-102 connectors.

De nieuwe Furutech LineFlux NCF-kabel beschikt niet alleen over de genoemde nieuwe CF-102-connectoren, maar ook over een verbeterd kabeldesign. De kabel is onderdeel van de analoge signaalkabels van het merk die gebruik maken van NCF (Nano Crystal^2 Formula). Volgens Furutech moet die techniek negatieve ionen genereren die statische elektriciteit tegengaat. Verder moet thermische energie omgezet worden naar diep-infrarood. Om het geheel compleet te maken werden nog wat nano-keramische deeltjes alsmede koolstofpoeder toegevoegd. Dat moet dan weer zorgen voor een extra piëzo-elektrisch effect dat voor demping garant staat. Aldus de fabrikant.

OCC-koper

De nieuwe Furutech LineFlux NCF RCA interconnect beschikt verder onder meer over OCC-koper geleiders. Die dan ook nog eens volgens het huiseigen principe van een Alpha-behandeling zijn voorzien. Zoals u wellicht al vermoedt na deze hoogdravende specificaties, ligt de prijs van het snoer niet bepaald op budget-niveau. U betaalt er een bedrag van £1750 per meter voor. Maar dat is dan wel weer per paar, gelukkig.

2 reacties

    1. Ja echt een unicum in dit land. Als ik mijn vergelijk tussen stroomkabels van Furutech vs Audioquest doortrek dan zal deze Furutech alle line cables van Audioquest tot (en voorbij) de 3.000 euro wegspelen! Alleen de marketing van Audioquest is goed….

Geef een antwoord