Vertere Acoustics Tempo motorsturing

Vertere Acoustics

Vertere Acoustics heeft een nieuwe motorsturing voor platenspelers uitgebracht, het geheel werkt deze keer digitaal.

De Tempo-regelaar is grotendeels gebaseerd op de Reference motorsturing van Vertere Acoustics, met name de innovatieve schakeling rondom de aansturing van de motor. Het geheel is gebaseerd op microprocessoren en een digitaal berekende sinusvorm wordt via een DAC in analoge sinus- en cosinus-spanningen omgezet. Via twee in brugschakeling opererende eindtrappen wordt dit signaal naar buiten gevoerd. De Vertere Acoustics RG-1 en SG-1 platenspelers worden per direct met de nieuwe Tempo toerenregelaar uitgebracht. Mocht u nog een MG-1 in gebruik hebben, dan is een upgrade mogelijk.

Vier voedingen

Vanzelfsprekend heeft Vertere Acoustics veel aandacht besteed aan de afwerking van ‘t geheel. Zo wordt een vergulde printplaat gebruikt en is gekozen voor vier onafhankelijke gestabiliseerde voedingsspanningen in het inwendige. De verschillende ‘blokken’ in de schakeling zijn afgeschermd met koperfolie. De Tempo heeft een schakelaar voor 33 en 45 omwentelingen per minuut. U betaalt voor de Tempo een bedrag van €3598.

Geef een antwoord