Weiss hoofdtelefoon- en loudness-equalizer via firmware

Weiss

Als u uw Series 5-apparaat van Weiss voorziet van de meest recente firmware-update, krijgt u de beschikking over een hoofdtelefoon-equalizer en een loudness-equalizer, komen altijd van pas.

De firmware-update voor de Weiss Series 5 staat klaar voor de DAC501, DAC502, DSP501 en DSP 502. Na updaten beschikt u op deze apparaten over een gepatenteerde louddness-equalizer. Deze verbetert volgens de fabrikant de sonische eigenschappen op selecteerbare luisterniveaus tussen 60 dB en 105 dB. Verder is er na de update een hoofdtelefoon-equalizer geïmplementeerd voor de uitgebreide range aan Audeze hoofdtelefoons. Kwestie van uw Audeze selecteren en u geniet volgens de fabrikant meer dan ooit tevoren.

‘Fantastische resultaten’

De genoemde loudness-equalizer is een implementatie van het door Bernhard Schwede gepatenteerde ontwerp, waarvan u alhier in ‘t patent zelve meer informatie over aantreft. Schwede volgt qua idee niet de gebruikelijke Fletcher-Munson-reponse, maar gaat uit van een compleet nieuwe benadering. Die moet volgens Weiss leiden tot fantastische resultaten. De update staat nu klaar en er zijn verder geen kosten aan verbonden.

Geef een antwoord