Live Stream Event – Top D/A converters

Komende zondag – 30-05-2021 om 10:30 is het weer zover! We gaan met een serie top-dacs aan de slag. In de Artone Studio’s, mét live muziek. Kortom: feest! 

Zoals altijd, hebben we iedereen aangeschreven die we kennen en een passend model heeft. Zo’n 13 fabrikanten. Punt nu is een beetje het chiptekort. Dat maakt het nu vrij lastig, helaas. Fabrikanten die niet afhankelijk zijn van AKM chips hebben veelal wel wat voorraad. Maar ook daar zie je op andere vlakken weer problemen. Gelukkig hebben we alsnog interessante modellen weten te bemachtigen!

De lijst van zekere deelnemers is als volgt:

  • Bryston BDA3
  • Denafrips Venus II
  • Sonnet Morpheus (V2)
  • Rockna Wavelight

Testsysteem

Het testsysteem is u welbekend. Het is namelijk ons eigen referentiesysteem: de Focal Sopra No1, Pass Labs XP-12, Bryston 4B SST3 en Ambre met Mutec MC3+. Kabels van Audioquest, Grimm en Driade.

Muzikaal genot

We hebben deze keer Sam & Julia als duo in de studio. Hier hebt u alvast een voorproefje:

Zet een herinnering!

5 reacties

  1. Ben wel benieuwd hoe jullie de Denafrips hebben geregeld.
    Zoals bekend is er geen officiele dealer/distributeur in Nederland.

    En wat hebben jullie gedaan met de eerder geteste Ares en Pontus bijvoorbeeld?

  2. De rockna onlangs getest door het Duitse internetportaal fairaudio.wat hun oortjes betreft lichtjes aan de warme kant van neutraal,grote soundstage zonder daarbij te overdrijven,diep gecontroleerd laag,naar boven afgerond zonder detail weg te laten.kortom,heel enthousiast.

Geef een antwoord