web analytics

Live Stream Event – High End streamers – 9 mei 2021 – 10:30

We hebben weer een prachtige live stream voor u gepland staan. Op 9 mei 2021 om 10:30 gaan we starten met het beluisteren van drie ultra-hoogwaardige streamers: Naim ND555, Grimm MU-1 met Mola Mola en de prachtige MSB Discrete DAC met renderer module. Kortom: de crème de la crème. 

Om de verschillen ook goed te kunnen laten horen, zetten we de Grimm LS1be in. Deze luidspreker kennen we zelf aardig goed én we weten dat hij op dit niveau de verschillen ook écht kan laten horen. Daarbij hebben we hem eerder in de stream voorbij laten komen: u hebt dan ook een beetje referentie.

Ook deze keer zetten we weer livemuziek in. Melle Boddaert gaat voor u -en ons – spelen. Hij is dol op héél erg gekke instrumenten, dus verwacht wat bijzondere klanken. En natuurlijk prachtige nummers.

Live Stream Event high-end streamers

3 reacties

Geef een antwoord