NuPrime Omnia A300 streaming-versterker

NuPrime

NuPrime heeft de Omnia A300 uitgebracht, een lekker compacte combinatie van streamer, DAC en versterker.

De meeste muziekliefhebbers hebben tegenwoordig ruim voldoende aan hun streamingservice als muziekbron. Blijft over dat een versterker goed van pas komt om die muziek hoorbaar te maken, terwijl een DAC handig is om een eventuele op de NAS of iets dergelijks opgeslagen muziekcollectie te ontsluiten. De nieuwe NuPrime Omnia A300 is wat dat betreft een all-in-one-oplossing. De klasse D eindversterker in dit compacte apparaat (oppervlak ter grootte van een A4’tje) levert een vermogen van 2 x 200 Watt aan 4 Ohm (2 x 150 Watt aan 8 Ohm). De streamer – gebaseerd op een 64 bit quad core processor) kan overweg met muziekdiensten als onder meer Spotify, Qobuz, Tidal en TuneIn.

USB en I2S

De DAC stuurt u aan via Toslink, USB (tot en met 384 kHz / 24 bit) of I2S (tot en met 768 kHz / 32 bit). Verder is voorzien in een analoge ingang voor het aansluiten van al even analoge bronnen en dankzij digitale pre-out uitgangen is het geheel desgewenst ook als streaming bridge inzetbaar. Aan de draadloze kant is het ook dik in orde wat mogelijkheden betreft: Bluetooth 5.0 met aptX HD, Wifi, LAN en Apple AirPlay staan daar klaar voor gebruik.  U bestuurt de NuPrime Omnia A300 via de meegeleverde afstandsbediening of via de NuPrima app (beschikbaar voor iOS en Android). De prijs van de NuPrime bedraagt €1495.

Geef een antwoord