Live Multitest geïntegreerde versterkers

Het is weer zover! Deze zondag – 28-02-2021 om 10:30 CET – gaan we weer een aantal prachtige apparaten testen in de Artone Studio’s in Haarlem. Deze keer gaat het om geïntegreerde versterkers van tussen de 1000 en 1500 euro. Oftewel: een zeer interessante prijsklasse. 

Multitests zijn nuttig om snel verschillen waar te nemen tussen apparaten. Het laat direct klankkleurverschillen, verschillen in detaillering en karakter horen. En dat is leerzaam. Zowel voor u als voor ons!

In deze test pakken we een handvol geïntegreerde versterkers op die we aansluiten op een set DALI Rubicon 6 Jubilee Edition (zwart… erg fraai). Deze luidsprekers hebben een prettig karakter en is niet té lastig aan te sturen.

Kandidaten

Gezien de huidige voorraad van elektronica is het nogal lastig voorspellingen te doen. We hadden Atoll met de INT100 maee, maar die is nog ergens in Frankrijk en dus niet op tijd binnen. Jammer. Maar gelukkig is er meer om aan te pakken.

 • Primare i15
 • Naim Nait 5si
 • Cyrus One HD
 • Marantz PM7000N

 

9 reacties

 1. Jaap hebben jullie wel eens de MiniDSP – SHD power getest/gehoord? Geintegreerde versterker met streaming ent DIRAC onder de 1500 euro. Ongetwijfeld nu met COVID-19 een lastige periode om aan apparatuur te komen om aan de tand te voelen 🙂

  1. Hi Flashman, goeie suggesties tov de straks geteste versterkers. Heb zelf Elex-r. Super met Netgear GS 308 V2 switch tussen Bluesound Node en de Rega Elex-r. Streaming zeer moeilijk te verslaan…ook niet met bakken geld extra!

 2. Ik ben wel nieuwsgierig naar een test waarbij ook de volgende versterkers worden meegenomen:

  Marantz PM7000N
  Denon PMA-150H
  Audiolab 6000A Play
  Quad Vena II Play

  Allen versterkers (met streamingsmogelijkheden) voor € 1.000,- tot € 1.200,-

Geef een antwoord