Sonoro Qubo nu ook in zilver verkrijgbaar

Sonoro

Zilver is een kleur die – wat audio-apparatuur betreft – steeds weer komt en gaat. We zitten nu duidelijk in de ‘komen’-piek, zo ziet ook Sonoro.

Daar waar de kleur zwart voor audioapparatuur eigenlijk altijd wel oké is, lijkt zilver en het nog meer flamboyante champagne of zelfs goud veel trendgevoeliger. De laatste jaren is de belangstelling voor zilver (en andere ‘lichte’ tinten) duidelijk toegenomen. Sonoro haakt er graag op in. Zo is de Qubo van dit merk nu in zilver verkrijgbaar. Het betreft trouwens een speciale editie, dus de voorraad zal zeker niet ongelimiteerd zijn. Maar bent u fan van zilver, dan is er nu de kans om de Sonoro Qubo in die kleur te scoren.

Alles in één

Onder de zilveren afwerking bevindt zich de bekende handgevormde houten behuizing. De Sonoro Qubo is een praktische soort van ‘all-in-one’. U luistert er mee naar DAB+ radio of stroopt er de aloude FM-band mee af. Een ingebouwde cd-speler komt ook in deze tijd vast nog wel van pas. Muziek afspelen van een USB-stick? Geen probleem! En zelfs aan een AUX-in is gedacht. De naar boven gerichte 3-inch speaker moet volgens Sonoro zorgen voor een 360-graden uitgestraald geluid. Leverbaar in de kleuren zwart, wit en nu dus ook zilver voor een prijs van €349. Op de Nederlandse website van de fabrikant wordt de zilveren versie op moment van schrijven van dit artikel trouwens nog niet vermeld.

1 reactie

  1. “de ‘komen’-piek, zo ziet ook Sonoro” vertaald met Google? Dit is geen Nederlands. Ik lees jullie nieuws graag maar meer aandacht voor het Nederlands wordt gewaardeerd. Kromme zinnen die vanuit het Engels zijn vertaald komen vaker voor en bederft mijn leesplezier.
    Een nieuwsbrief is toch een uithangbord van het bedrijf.

Geef een antwoord