Win een Bowers & Wilkins PX5 hoofdtelefoon!

Yes… we hebben weer een mooie prijs voor jullie lieve lezertjes! Bowers & Wilkins is zo vriendelijk geweest de PX5 noise cancelling headphones beschikbaar te stellen. Dus bij deze: u kunt een paar prachtige on-ears winnen! 

Bowers & Wilkins heeft geen introductie nodig lijkt me! En hun hoofdtelefoons ook niet… Maar mocht u het zich afvragen wat deze PX5 – 299,99 – allemaal kan:

 • Adaptive Actieve ruisonderdrukking
 • On-ear
 • Bluetooth Apt-X (alle versies)
 • 25 uur muziek op één lading
 • App control

Kortom: alle moderne snufjes in een stylistisch vormgegeven on-ear. Muziek in stijl! 

Wat moet u doen?

Om kans te maken, reageert u onder dit artikel. Wij willen simpelweg weten waarom u deze hoofdtelefoon moet winnen. Niet meer, niet minder. Geef ons gewoon één goede reden waarom we dit feestelijke pakketje naar u toe moeten sturen.

Let op:

De looptijd van deze prijsvraag is van 10-11-2020 – 16-11-2020 20:00. Na deze tijd heeft inzenden geen zin meer. Inzendingen worden beoordeeld door de redactie. De winnaar wordt uiteindelijk willekeurig gekozen uit de geselecteerde kanshebbers. 

Winnaar

En de winnaar is… Info58! Hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe PX5!

NB: de winnaar krijgt een mail.

95 reacties

 1. Al een tijdje opzoek naar een goede koptelefoon. Zit op dit moment nog te twijfelen tussen de px5 en de Dali. Kom er niet echt uit… Het winnen van deze koptelefoon zou DE oplossing zijn 😀

 2. Ik zou graag deze koptelefoon winnen om het thuiswerken nog aangenamer te maken en niet gestoord te worden door enig omgevings geluid en om dit jaar toch nog positief af te sluiten met een mooi kado.

 3. Ik ben een ontzettende muziekliefhebber, al sinds mijn eerste cassettebandje van Queen. Als tiener in de eighties zat ik aan de radio gekluisterd om liedjes uit de Top50 op te nemen. Precies op tijd op ‘rec’ en ‘stop’ drukken op mijn vaders zilveren Sony cassettedeck (met VU-meters!).

  Ik ontdekte steeds meer muziek. De symfonische rock van de vroege Genesis, de psychedelische albums van Pink Floyd, maar ook Bach’s orgelconcerten en good old Neil Young. De muziek raakte mij en doet dat nog steeds. Met het geld van mijn eerste baantje kocht ik een versterker, CD-speler en cassettedeck met … Bowers & Wilkins speakers. Die hebben hun geld wel opgebracht.

  Tegenwoordig luister ik muziek op mijn iPhone. Ik ben al een tijd bezig met het in gedachte samenstellen van een nieuwe, mooie hifi-set. Dat zit er voorlopig nog niet in, na 3 jaar zonder werk, maar heel misschien zit ik binnenkort toch met mijn eigen mooie privé B&W’s op mijn hoofd. Ouderwets te genieten van al die mooie muziek, dankzij Alpha-Audio. Wat zal ik als eerste opzetten? Radiohead’s Codex? London Grammar? Of toch Bach? Arvo Pärt misschien? Of stiekem Daft Punk? Ik kan natuurlijk ook weer beginnen met Queen…

  1. Ik werk nu 6 maanden thuis. Het wordt duidelijk niet gewaardeerd als ik de hele dag aan het vergaderen ben via Teams. Ik hoor alles wat er in huis gebeurt en dan is het lastig concentreren.
   2 jaar geleden heb ik mijn dochter een P5 cadeau gedaan. Prachtig afgewerkt en een prima geluid .
   Het wordt tijd dat ik mezelf eens laat verwennen met iets moois en waar ik iedere dag plezier van kan hebben.

 4. Dag,

  Meer dan 50 jaar geleden zongen the Moody Blues: Thinking is the best way to travel. Misschien is Music is een andere,,betere way to travel .
  Aan de hand van Claude Debussy mag ik mee in de sprookjes wereld van de prelude a l’apres – midi d’un faun of naar de Pines of Rome van Respighi. Om dan naar de blues van Josh White te springen om daarna te genieten van de trompet van Miles Davis. Om te eindigen met het prachtige lied, It’s magic van Doris day.

  Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de PX 5 van Bowers and wilkins.
  En wellicht komt dit mij ten deel. Ik duim en wacht af.

  Gerry

 5. Als je wil genieten van muziek en het op dat moment niet kan , je terug trekken in je eigen wereld maar dan wel met een geluid waaar je kwalitatief aan gewend bent, dan kom je bij B&W uit. Nu nog winnen

 6. Ik heb sinds kort een paar hele mooie B&W luidsprekers waar ik heel tevreden over ben. Maar helaas ben ik niet vaak in de gelegenheid om er ten volle van te genieten. Dit omdat ik mijn huwelijk niet op het spel wil zetten omdat mijn vrouw geen luide muziek verdraagt. Echter met zo’n mooie hoofdtelefoon kan ik toch van B&W genieten zonder mijn huwelijksgeluk op het spel te zetten.

 7. Ervaring met B&W type 805S is een en al muziek in al zijn toonsoorten! Welk genre het ook is het streelt, boeit en nodigt uit tot meer. De hoofdtelefoon PX05 lijkt mij met deze uitgangspunten een uitdaging om te beleven wat volgens mij met nog meer dynamiek binnen komt waarbij je nog meer opgaat in de muziek m.a.w. een nieuwe beleving in je leven!

 8. Jaap heeft het weer voor elkaar! B&W heeft de hand over het hart gestreken en een prachtige hoofdtelefoon beschikbaar gesteld. Dat zijn leuke dingen voor de HiFi-liefhebber. Ja, en ik ben er zo één. Als er wat te winnen valt, ben ik er als de kippen bij. Helaas ben ik tot nu toe de kip met de gouden eieren nog niet tegen gekomen. Ach, ik lig er ook niet wakker van, alhoewel…….., je denk toch wel eens: “Waarom valt het kwartje nooit eens mijn kant op?” Elke keer denk ik: “Moed houden, eens gaat het gebeuren”. Vervolgens schrijf ik me in voor de prijs en wakkert het vuur van de hoop weer aan. Het zal je maar gebeuren. Niet geschoten is altijd mis. Stel dat het lot mij eens goed gezind is, dan worden het pas echt fijne Kerstdagen.

 9. Beste, waarom een B&W PX5 ? Omdat die steengoed is zonder twijfel. En omdat het een ideaal cadeau is om binnenkort onder de kerstboom te leggen voor mijn vrouwtje. Dus als u mijn vrouw gelukkig wil maken, dan geef ons een kansje…

 10. Een mooie hoofdtelefoon staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. De kwaliteit moet wel goed zijn. Actieve ruisonderdrukking en een gerenommeerd merk als Bower&Wilkins zal zeker aan mijn verwachtingen voldoen. Deze PX5 wil ik heel graag winnen, zodat ik lekker mijn muziek kan spelen zonder vragen of het wat zachter kan of dat ik andere muziek wil opzetten.

 11. Ik moet deze Bowers&Wilkins hoofdtelefoon echt winnen. Het zit namelijk zo: sinds kort heb ik blauwe tanden en al mijn geluiden zijn gecanceld. Dat kan zo niet langer! Mijn arts raadt PX5-therapie aan maar dat kan ik niet betalen. Vandaar.

 12. Sinds kort is mijn buurman met pensioen gegaan.
  Nu ‘moet’ hij 3 keer per week de stofzuiger gebruiken van zijn vrouw om haar haren en verdere rotzooi op te zuigen….Tijdens deze activiteiten gaat bij hun de volumeknop van de radio op 10, zo niet op 11.
  Dit, zo zegt hijzelf, om het irritante geluid van de stofzuiger niet te horen…. U raadt het al; zijn muziekkeuze is geheel niet de mijne!
  Om mij niet te storen aan al deze ellende, kan ikzelf natuurlijk ook de volumeknop gebruiken.
  Echter heb ik aan de andere kant ook buren wonen waar ik de goede vrede mee wil bewaren.
  De B&W PX5 zou zeker zeer welkom zijn bij mij want die zorgt voor het beste van 2 werelden: enerzijds de buurman lekker laten genieten van zijn bezigheden met bijbehorende muziekkeuze, anderzijds kan ik ook weer genieten van mijn eigen muziekkeuze zonder ook maar iemand te storen!!

 13. Ik heb nog geen hoofdtelefoon. Staat wél al een tijdje op mijn wensenlijst. Handig voor op mijn balkon en op het werk (laptop bij de hand; pauzes bij wachten op klanten).

 14. Ik had ooit een droom. Een droom zoals geen andere droom ooit eerder was.

  Ik bevond me in een ruimte die zo klein was, dat als ik mijn armen uitstrekte ik de muren raakte. Koud voelde ze aan, die muren, vochtig. Het was er donker, ik zag amper iets totdat ik omhoog keek en een klein wit lichtpuntje kon onderscheiden. Toen mijn ogen eenmaal gewend waren aan de helderheid was net een stalen trap te onderscheiden die aan de muur recht voor mij was bevestigd en iets boven mijn hoofd begon. Waarom ben ik in godsnaam hier?? En waar leidt dit toe?

  Met een kleine sprong was ik in staat om de onderste trede vast te grijpen met mijn beide vuisten. Ik zette mijn benen af tegen de grauwe muur, mijn schoenen veroorzaakte een knarsend geluid, en wist me zo omhoog te werken tot ik verder op de trap omhoog kon klimmen. Mijn hart bonsde in mijn keel. Bang maar toch ook nieuwsgierig. Het licht leek stap voor stap dichterbij te komen en droeg een kakofonie aan geluid met zich mee. Langzaam werd me duidelijk dat het straatgeluid betrof; een min of meer constant gerommel, een autoclaxon, een fietser die zijn bel fanatiek liet rinkelen en schreeuwde ‘kijk waar je loopt maloot!’, alles nog dof als onder een dikke deken.

  Eenmaal aangekomen bij de bron van het licht bleek dit een klein gaatje in wat de onderkant van een putdeksel bleek te zijn, mijn vinger paste er net doorheen. Het geluid klonk nog altijd gedempt, en toch een stuk dichterbij.

  Terwijl ik mezelf met één hand stevig vasthield aan de bovenste trede van de muurtrap, duwde ik met al mijn kracht het putdeksel van zijn plek. En plots stond ik midden op een drukke straat. Neonlichten, grote schreeuwende reclames, en drommen mensen in schijnbare grote haast onderweg. Maar ook een rode loper vanaf de put naar het gebouw aan de overkant van de straat. Als vanzelf begon ik de rode loper af te lopen, het was alsof iets me meesleepte, ik had er geen macht over. Bijzonder genoeg viel er precies voldoende ruimte tussen de laatst passerende auto en de volgende, zodat ik mijn gedwongen gang over de loper precies veilig kon afleggen en zo voor het gebouw belandde.

  Een grote melkglazen deur voor mij. Ik drukte de klink naar beneden en liep het pand binnen. Een volledig witte ruimte lag voor me, de muren al even glad en spiegelend als de vloer. In het midden zat een man op een al even witte kruk. Zijn blik was ontspannen en gaf me de moed om de deur achter me dicht te laten vallen en hem tegemoet te lopen. ‘Hoi’, zei de man, ‘ik ben Jaap.’ Hij wees naar een doos in zijn schoot. ‘Weet je wat dit is?’ ‘Eh, nee?’, stamelde ik. ‘Hierin zitten een paar gloednieuwe over-ear headphones van Bowers & Wilkins, de PX5, neusje van de zalm! Active noise cancelling, Bluetooth, the whole shebang!’ Ik keek hem vragend aan. Maakte hij nou.. bedoelde hij dat.. Jaap bracht zijn handen onder de doos en reikte hem richting mij..

  ..en toen werd ik wakker.

 15. Voor mij kan de B&W PX5 misschien wel de aanleiding zijn om mij wat te gaan verdiepen in het verhaal van hoofdtelefoons dit gezien ik anders dan vroeger nu wel over een aansluiting beschik, twee om precies te zijn, mijn vroegere Metrum Adagio had helaas die mogelijkheid niet.
  Hmm, ik moet bekennen dat de hoofdgedachte wel is dat ik eindelijk in de avond naar muziek zou kunnen luisteren in plaats van de zeventienhonderdvijfendertigstee aflevering van een of andere soap waar vrouwlief van houdt verplicht te moeten mede aanhoren, met Noise Cancelling moet dat kunnen, toch

 16. Hallo Jaap en collega’s,heeeeel graag zou ik deze B&W hoofdtelefoon winnen omdat ik al mijn favoriete muziek door mijn B&W 804d3’s beluister.Het lijkt mij heel fijn om de live multi tests en Q and A’s op Alpha Audio in de muzikale Bowers and Wilkens kwaliteit te horen.
  Dan hoef ik die gratis Apple in-Ears van mijn dochter te lenen.
  Daarom zou ik deze mooie hoofdtelefoon graag winnen.

 17. Met deze Bowers & Wilkins PX5 hoofdtelefoon heb je geen kopzorgen meer. Eindelijk Bluetooth geluid dat klinkt als de spreekwoordelijke klok. De sublieme noise canceling laat u genieten van uw deunen zonder storende omgevingsgeluiden. Ook zo’n hekel aan ruis? Met dit audiowonder van het legendarische Engelse merk B&W behoort ‘zzzzrzzzsstttgrrrrr’ tot het verleden. De prijs is zeer concurrerend! Veel ‘bang’ for weinig pounds! Aanrader!

 18. Naast mijn Philips 55oled934 met geïntegreerde B&W soundbar een B&W ASW 608 gekocht, maar soms wil je in je eentje kunnen genieten van het geluid. Dat kan dan het beste met een hoofdtelefoon uit dezelfde familie. Ik zou dan ook heel graag de PX5 willen als gezinsuitbreiding.

 19. Wat is de oplossing van:

  Hoe kan je een oudere muziekliefhebber helpen met een flink afgenomen gehoor, woont in een appartement met een slechte kamer acoustiek en meegenietende buren…..

  DE B&W PX5 laten winnen.

  Bij voorbaat dank. ?
  Met vriendelijke groet,
  ?

 20. Ik koop al jaren al mijn hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins, beginnend met de klassieker de B&W P5!
  Tot voor kort had ik de B&W P7 Wireless, maar deze heeft het helaas begeven…

  Heb altijd enorm genoten van het warme geluid dat de B&W koptelefoons produceert en dat zal bij deze PX5 niet anders zijn.

  Op dit moment moet ik het echter doen met goedkope oordopjes, want zomaar weer nieuwe koptelefoons van deze prijscategorie zit er voor mij op dit moment financieel niet in…

  Ik hoop daarom enorm dat ik een kans maak op deze koptelefoon!:)

 21. Ik zou deze B&W PX5 enorm graag willen winnen, om zo in nog betere kwaliteit en ongestoord de hoorbare verschillen te kunnen waarnemen in de samples van jullie onafhankelijke vergelijkende testen, wat ik een bijzonder interessant en uniek initiatief vind!

 22. Ik graag winnen ik ben liefhebber koptelefoons
  Ik bewaard al heel lang vanaf 1970 hebt hangen totaal 35 stuks aan lange stok aan plafond in zolderkamer .
  Want radiomaker op internet moet goede geluid
  Maar deze B&W koptelefoon zeker goed
  Maak mij een van winnaars en ik beloofd hem te gebruiken

 23. Goedenavond,

  Waarom ik graag de B&W PX5 zou willen…
  Om heerlijk op mijn bank genieten van mooie muziek zonder gestoord te worden door huisgenoten. Daarnaast de nieuwsbrief en Alpha audio site heerlijk uit te pluizen.

  Kortom genieten ….. En daarom zou ik de B&W PX5 heel graag willen hebben.

  Groet,

  Burt

 24. Ik had tot vorige week een goede Denon koptelefoon….. totdat m’n schoonmoeder bij het oppassen erop ging zitten.

  Hij was van de leuning van de bank af gegleden en lag dus op het zitvlak van de bank. En m’n schoonmoeder ging er prompt op zitten. Je snapt het al: koptelefoon gebroken! Verzekering keert niet uit i.v.m. eigen risico. Echt ontzettend zonde. Moet nu dus op zoek naar een andere.

Geef een antwoord