Devialet in ‘t zonnetje gezet door D&D Audio

Devialet

D&D Audio zet Devialet in z’n meest recente nieuwsbrief eens in het zonnetje, en meldt en passant dat er binnenkort iets moois valt te verwachten van de Franse fabrikant.

We laten D&D Audio zelf maar even aan het woord: ‘Er is momenteel zoveel over Devialet te melden dat we maar besloten hebben om je een dedicated mailing over het Franse merk te sturen. En zelfs daar kunnen we niet alles in kwijt, want uit betrouwbare bron weten we dat er binnenkort uit een hele andere hoek nóg meer te vertellen valt in de categorie ‘innovaties uit Parijs. Enfin, daar komen we snel op terug. Voor nu dus alvast de belangrijke highlights, met natuurlijk een hoofdrol voor de Devialet Gemini. Vanaf naar verwachting medio december kun je the good word van het muzieklievende merk namelijk nóg concreter in de oortjes knopen; met de komst van Gemini Earbuds stapt
Devialet ein-de-lijk in de markt van head-fi!’.

Devialet Gemini in-ears

‘Geluid bestaat uit de muziek waar we van houden, het lawaai dat we willen vermijden en de stemmen die we niet willen missen. De Devialet Gemini wireless earbuds richt zich op al die elementen, met het beste van geluid in al zijn dimensies (en de onderdrukking van de ruis waar we niet op zitten te wachten). De ruim 15 jaar aan audio engineering, innovatie en R&D op het gebied van akoestiek komen nu samen in de meest draagbare Devialets ooit: de Gemini earbuds voor onderweg’, zo laat D&D Audio weten.

Geef een antwoord