Technics en Red Bull samenwerking leidt tot special edition

Technics

Om de samenwerking met Red Bull te vieren, komt Technics met een limited edition van de SL-1210MK7-draaitafel, de SL-1210MK7R. Iets unieks dus voor de liefhebbers

“Twee draaitafels en een microfoon” – de legendarische Technics SL1210-draaitafel speelde al vanaf het begin een grote rol in de hiphop- en breakdancecultuur. ‘Het is niet meer dan normaal dat Technics 50 jaar later met Red Bull een wereldwijd samenwerkingsverband vormt om BC One te ondersteunen – het grootste breakdancetoernooi ter wereld’, aldus de fabrikant. Om deze samenwerking in stijl te vieren, komt Technics met een limited edition van de SL-1210MK7-draaitafel, de SL-1210MK7R, waarvan er wereldwijd maar 4000 stuks worden uitgebracht. ‘Onze beste dj-draaitafel tot nu toe wordt geleverd met verbluffende visuele kenmerken zoals een Red Bull-rode headshell, een goudkleurige arm, een slipmat met het BC One-logo en nog veel meer’, zo schrijft Technics.

Wedstrijdmodel

Deze schoonheid is beschikbaar vanaf oktober 2020 – da’s nu dus – en is exact hetzelfde model dat tijdens de Red Bull BC One-wedstrijden door de dj’s wordt gebruikt. Trakteer uzelf op een waar stukje muziekgeschiedenis. Ook prima natuurlijk als u niet direct een DJ bent, de platenspelers van Technics – en zeker deze – zijn toch min of meer iconisch te noemen. Maar ja, gezien de zeer gelimiteerde oplage zullen de meesten hun weg naar de dansvloer wel snel vinden gokken we zo.

Geef een antwoord