Furutech NCF Clear Line Power Optimizer

Furutech

Audio-Life laat weten dat Furutech een nieuwe NCF Clear Line Power Optimizer heeft uitgebracht, ofwel: een snelle manier om aan schone netspanning te komen.

Audio-Life is enthousiast over de het nieuwe netfilter van Furutech: ‘Wij hebben de NCF Clear Line geprobeerd in de winkel en zijn verbaasd van het resultaat. Ondanks het kleine formaat zul je onmiddellijk verbeteringen opmerken in de diepte en focus van de soundstage en toonbalans. Lage frequenties zijn schoner en een beter gevoel voor definitie wordt mogelijk gemaakt door een lagere ruisvloer. Steek de NCF Clear Line in een vrij stopcontact van je stekkerblok of een vrij stopcontact aan de muur. Gebruik voor het beste resultaat de NCF Clear Line op dezelfde wisselstroomlijn als je systeem. Kortom, wij nodigen je uit om dit te komen proberen! Nu te koop voor 260 euro. Een leuke (Engelstalige) review vindt u hier, trouwens’.

Vervuiling

Een netfilter is overigens in veel gevallen echt geen al te slecht idee. De netspanning is tegenwoordig flink vervuild met bijvoorbeeld allerlei HF-componenten, geleverd door schakelende voedingen. Die dingen zijn anno 2020 de norm. U treft ze aan in bijvoorbeeld uw computer, telefoonlader en LED-lampen. Met name de goedkope exemplaren zijn vaak flinke stoorbronnen. Een netfilter stript deze storende zaken weer van de netspanning, wat de geluidskwaliteit van achter het filter aangesloten apparatuur ten goede kan komen.

7 reacties

 1. Schijnt dat furutech met de optimizer goud in handen heeft.het ding is werkelijk niet aan te slepen.peacock audio,audiolife, de furutech webshop zetten je op de wachtlijst. Ik speel zelf via een 609 ncf stekkerblok naar volle tevredenheid.desalnietemin ben ik benieuwd of de optimizer nog wat aan verbetering kan toevoegen.260 euro is voor high end begrippen een koopje en een poging waard.en het feit dat dit ding verkoopt als warme broodjes,dan moet het toch wel iets heel erg goed doen.

   1. Ik kreeg de indruk dat de NCF techniek op een andere manier werkt dan de conventionele filters. Het zou niet de eerste keer zijn dat verschillende technieken elkaar tegenwerken (of juist versterken)

 2. Hoi Jaap,

  Kan je deze Furutech plug eens vergelijken met een SNS van Kemp en eventuele alternatieven? Caspar wil er vast wel eentje naar je toesturen!

 3. Geachte,
  hebben jullie ervaring met Quad Artera Link +Artera eindversterker ,alsook de vloerstaanders Quad Z4?
  De Artera Link is uit het aanbod verwijderd;was er een opvolger?
  Graag,Jan Hosten.

Geef een antwoord