AVM geeft een blik achter de schermen

AVM

AVM laat middels een promo-film zien hoe hun producten tot stand komen. En dat is voor een ieder die ook maar een beetje technisch inzicht heeft altijd leuk.

Hoe ontstaat een stukje high-end audio, en hoeveel mensen zijn er eigenlijk betrokken bij de ontwikkeling ervan? Onder andere deze vragen worden beantwoord in het promo-filmpje van AVM, dat onder meer op YouTube te zien is. AVM-baas Udo Besser vertelt het verhaal van zijn bedrijf persoonlijk aan u. En neemt u mee voor een uitgebreide blik achter de schermen, wat altijd interessant is.

AVM

Kortom: hebt u eens een beetje tijd over en wilt u zien hoe een bevlogen bedrijf met al even bevlogen medewerkers high-end audioapparatuur fabriceert, dan is de video een alleraardigste aanrader. Wij werden er overigens door een bericht bij het Duitse Fairaudio op geattendeerd. En we wilden u het aardigheidje vanzelfsprekend eveneens niet onthouden. AVM is trouwens fabrikant van een scala aan high-end apparatuur, waaronder bijvoorbeeld de AVM Evolution PA5.2, de Ovation A6.3 en de Ovation SA6.2. Op de homepage van het bedrijf vindt u al het moois dat er zoal uit de fabriek rolt. En waarvan u na het consumeren van de videoclip weet hoe het in elkaar gezet wordt.

2 reacties

  1. Wat leuk om te zien als nog steeds gelukkige bezitter van de AVM V30 en M30. Het ziet er perfect en uit hoe dingen met aandacht in elkaar worden gezet. Ik wist niet dat er met de hand gebouwd werd. Bedankt Alpha Audio voor dit leuke artikel.

Geef een antwoord