Live Stream – Interview Mark Otten

Komende zaterdag gaan we een live interview houden met Mark Otten. Een beroemde dj én docent aan meerdere hogescholen, waaronder het Haarlems Conservartorium. Daarnaast heeft hij een eigen bedrijf voor coaching van nieuw talent en produced hij nog met regelmaat voor Armada en AFT:HRS. Kortom: een man die weet wat er speelt in de muziekwereld. 

We hoeven niet zijn hele tracklist en geschiedenis op te noemen in deze aankondiging. Dat doen we wel in het interview komende zaterdag (15:00 CEST). Daarbij: google Mark Otten en u ziet vanzelf wat hij heeft gedaan. En wat hij doet.

Wij vinden het interessant om met hem te praten, omdat hij al zo lang en zo dicht bij de muziek staat én met zoveel nieuw talent werkt. Hij heeft onder andere Martin Garrix in zijn klas gehad. En werkt daarnaast met heel veel ander talent samen. Interessante kost natuurlijk. Maar wij zijn ook vooral benieuwd naar wat hem drijft. Waar is het begonnen? Hoe houdt hij dat vuur levend? En wat hij ziet in het nieuwe talent dat hij coacht? En hoe ziet hij het huidige muzieklandschap. Wat is er veranderd? Waar gaan we volgens hem naar toe?

In de live stream gaan het hem allemaal vragen. En u kunt ook vragen stellen via de chat! Dus log komende zaterdag in en haak in.

Live stream interview Mark Otten

Geef een antwoord